Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kumplica dokładnie tak jest @kidi1 nazywaj to jak chcesz, ale ostatecznie oznacza to, że udostępnione tutaj materiały mogą zachować tytuł „ładne”, bo ich komputerowe wersje
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1 takie, że zdjęcie zrobione w telefonie, w galerii zachowuje się w mniejszej rozdzielczości a do iCloud wyfruwa pełna rozdzielczość
Tzn można ustawić tak żeby trzymać też oryginały na telefonie ale miejsce zajmują
  • Odpowiedz
@Ytarka: To nieistotne. Weź sobie taki oryginał na duży ekran i wyświetl w 100% wielkości. Możesz tez powiększać. Obserwuj jak trawa przestaje być trawą a liście liśćmi.
  • Odpowiedz
  • 1
@kidi1 dobra, teraz to już mi się nie chce ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale pytanie brzmi kto i jak często wyciąga sobie losowe fotki z niebem albo śniegiem z telefonu żeby oglądać je na komputerze i przygląda sie trawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@kidi1 no właśnie do tego. A także dodatkowo ja np lubię sobie czasem przewertować galerie podręczną i wrócić do starych wspomnień albo memów. Posiadanie tego rodzaju zdjęć jest tak samo dla mnie istotne jak zdjęcia z wakacji. Ale żebym od razu siadała z tym wszystkim do komputera, to zupełnie niepotrzebne
  • Odpowiedz