Wpis z mikrobloga

Stanowski to pisowiec i udowodnil to w tej kampanii bardzo wyraznie ale akurat w tym konflikcie ze Sznepfowa to przeciez on ma racje.

Baba jest stronnicza, pracuje w TVP, prowadzila debate gdzie jako jedyna zadala pytanie z teza, atakowala jednego z kandydatow. Po calej debacie jej koledzy atakuja Stanowskiego bo robil program na zywo w TVP za 4k?

Przeciez to jest smieszne, jezeli to wyludzenie 500k przez Sznepfow jest prawda to akurat powinna zamknac morde, zostawc zwolniona, oddac 500k i ewentualnie isc do prywatnej stacji i tam sobie mowic co chce jezeli stacji to pasuje.

Naprawde ktos moze bronic w tej sytuacji Sznepfowej? Czym to sie rozni od pisowcow ktorzy bronia Nawrockiego ktory zajumal mieszkanie?

#kanalzero #stanowski #debata
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CT-5555 tu nie chodzi o szkalowanie KO tylko o to że jednych się szkaluje a drugich wybiela

@Kielbasiarz też tak uważam, ale pewnie podłoże jest w tym, że jeszcze niedawno ksysiu nie oglądał telewizji i 'nie wierzyl' że coś się dzieje. A było absolutne szambo, coś co teraz jest w republice. I przez to ta aktualna propaganda jest wręcz do przyjęcia dla wielu po takim szambie jakie było wcześniej.
  • Odpowiedz
I przez to ta aktualna propaganda jest wręcz do przyjęcia dla wielu po takim szambie jakie było wcześniej.

@typowy_zielonek: Ale was wytresowali pięknie, moja propaganda jest lepsza niż twoja xD To przez takie ameby jest jak jest.
  • Odpowiedz
@maroLem87 czytaj ze zrozumieniem, diagnozuję tylko problem, nie uważając że jest aktualnie dobrze. To że wcześniej było szambo a teraz jest smród spryskany odswieżaczem to nie znaczy że pasuje mi smród.
Z tym 'was wytresowali' to nie wiem kogo bardziej, skoro od razu piszesz 'was', oraz obrażasz. Aczkolwiek kojarzę kto ma takie zagrywki ( ͡º ͜ʖ͡º)
A ja się aktualnie nie jestem w stanie utożsamić z
  • Odpowiedz