Wpis z mikrobloga

• 0
@Winter_Scorpion

Jak mu obiecali że po powrocie do władzy np. Orlen stanie się sponsorem jego kanału a on sam dostanie program w "odzyskanej TVP" to pewnie robi z siebie kukiza bez mrugnięcia.
  • Odpowiedz
@Winter_Scorpion: nie wierzę XD miłośników bążura boli teraz zakolak :D

a ty z przyjemnoscia posadzisz na prezydenta kraju chłopa który z usmiechem to zrobił

Niczym się nie różnisz od starych bab i chłopów bijących "tych drugich" laską, bo powiedzą co myślą.
  • Odpowiedz
@Winter_Scorpion: ja nie jestem za Nawrockim ale jeżeli ktoś mówi że to wyłudzenie to wiem że jedyne transakcje jakie w życiu przeprowadzał to były te na zakup monsterka i chata na 30 letnia hipoteke która będzie spłacał do śmierci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BC_anada: z tego co mi wiadomo chłop nawet nie jest świadomy że mieszkanie do niego już nie należy - to słowa opiekunki która się nim zajmowała - wiec jak nazwiesz to ? Z tego co się orientuje to miał dostać to mieszkanie po śmierci dziadka według jego testamentu więc jakim cudem jest już właśnością nałrokiego ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ano takim że zrobił się pełnomocnikiem
  • Odpowiedz
@Winter_Scorpion: czyli nie masz pojęcia ale powtarzasz to co wszyscy. Dziadek dogadał się na sprzedaż tego mieszkania w 2012 roku (przez co Nawrocki opłacał to mieszkanie dziadkowi od tego roku) a to że mając 80+ lat w 2024 już o tym nie pamięta to nie jest jakieś niesamowite bo ludzie w tym wieku myślą że mają nowego wnuczka a pan policjant odbierze od nich pieniądze przez balkon.
  • Odpowiedz
@Winter_Scorpion: Nie nie miał dostać mieszkania za opieke do konca zycia. Oswiadczenie o opiece jest z 2021 i nie ma żadnej mocy prawnej tak btw. bo nie istnieje zadne prawo które takie oświadczenie by do czegokolwiek zobowiązywało. Nawrocki mógł wziąć i wyrzucić jerzego z mieszkania w 2017 roku i olać dziadka.

Dwóch panów z których jeden przez długi trafił do aresztu i mógł przez to stracic mieszkanie komunalne - dogadało się
  • Odpowiedz