@Bojestestu i zapychasz kanalizacje? Myślisz że co się potem dzieje z tymi chusteczkami? Znikają? Kiedyś zostaniesz przez wspólnotę / spółdzielnie / osiedle pociągnięty do odpowiedzialności finansowej za kolejne wezwanie służb do przepychania rur. A jak masz swój domek ze swoją oczyszczalnia to też się o tym dowiesz.
Myślisz że co się potem dzieje z tymi chusteczkami? Znikają?
Kiedyś zostaniesz przez wspólnotę / spółdzielnie / osiedle pociągnięty do odpowiedzialności finansowej za kolejne wezwanie służb do przepychania rur. A jak masz swój domek ze swoją oczyszczalnia to też się o tym dowiesz.
@vstol: eksperta warto posłuchać, oznaczenie to jest wielkim spiskiem przepychaczy rur, którzy ciągnął kasę ze spółdzielni
@Fredi_Kamionka_Gmina_Burzenin: Mordzia, bo to się rozpuszcza w kontakcie z moczem, zrób test jeszcze raz ale teraz nalej moczu do miski. Spojler - nie będziesz zawiedziony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vstol: Wilgoć w pudełku jest minimalna ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym można je wyrzucić do kosza albo wyprać jeśli się nie rozpuszczają ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odpowiednia ilość błonnika i tłuszczu ponoć sprawia że kupka nie zostawi nawet smugi (tak słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
Myślisz że co się potem dzieje z tymi chusteczkami? Znikają?
Kiedyś zostaniesz przez wspólnotę / spółdzielnie / osiedle pociągnięty do odpowiedzialności finansowej za kolejne wezwanie służb do przepychania rur. A jak masz swój domek ze swoją oczyszczalnia to też się o tym dowiesz.
@vstol: eksperta warto posłuchać,
oznaczenie to jest wielkim spiskiem przepychaczy rur, którzy ciągnął kasę ze spółdzielni
Pozdrawiam, Tomek Trapez
Pozdrawiam, Tomek Trapez
Poza tym można je wyrzucić do kosza albo wyprać jeśli się nie rozpuszczają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odpowiednia ilość błonnika i tłuszczu ponoć sprawia że kupka nie zostawi nawet smugi (tak słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam, Tomek Trapez
Jak ktoś wierzy że te chusteczki się rozpuszczają w wodzie, to proponuję eksperyment: dać jedną do miski z wodą. Spoiler: nie rozpuszczają się.