Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@WscieklyIRozjuszonyManlet: czyli jak kobieta nie leci na top 10% insta-chadow, to juz musi byc abominacja? xd stary, serio… moze po prostu nie kazda mysli fiutem jak ty. przykro mi, ze swiat nie dziala jak subreddit o incelach, ale serio – ogarnij sie, bo jak tak dalej pojdzie, to za chwile bedziesz pisal, ze ziemia to hologram
  • Odpowiedz
  • 2
@WscieklyIRozjuszonyManlet: moje „defekty”? to, ze mam czelność oczekiwac od faceta czegos wiecej niz braku grzybicy i zdolnosci do rozmowy bez kwiku o simpowaniu. ze nie interesuje mnie typ, co zalicza wszystko co sie rusza, bo mam odrobine instynktu samozachowawczego. ze chce miec o czym pogadac i nie nudzić się przy kimś, kto żyje tylko memami z reddita. wiem, dramat. jak śmiem miec wymagania wykraczające poza „ma puls”.
  • Odpowiedz
  • 2
@WscieklyIRozjuszonyManlet: nigdzie nie napisalam, ze to wina wszystkich facetow, ani ze mam problem z plcia jako taka. mam problem z konkretnymi zachowaniami, nie z chromosomami. serio, jak ktos potrafi rozmawiac normalnie i nie traktuje mnie jak aplikacji do zaliczania lvl-i, to nie mam powodow, zeby byc „defensywna”. ale jak dostaje teksty o defektach, to tak – reaguje. niespodzianka, mam granice
  • Odpowiedz
  • 1
@WscieklyIRozjuszonyManlet: dzięki, doceniam że to wyjaśniłeś. rozumiem, że mogło to tak zabrzmieć, a ja po prostu jestem już trochę zmęczona tym, że trzeba się tłumaczyć z najprostszych oczekiwań. fajnie, że udało się normalnie pogadać
  • Odpowiedz