Aktywne Wpisy
luke-mat +16

PIAN--A_A--KTYWNA +194
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

Pytanie z ciekawości, tak czysto teoretycznie, bo jestem ciekawy.
Co byście zrobili, gdybyście wieczorem – powiedzmy około 22 – wracali z dziewczyną przez park i z naprzeciwka szła grupka chłopaków, którzy zaczęliby głośno, wulgarnie i szyderczo komentować was oboje?
Zastanawia mnie, jak w takiej sytuacji zachowałby się przeciętny mirek facet xd – czy po prostu zignorował zaczepki i odszedł z podkulonym ogonem jak p---a, czy jednak reagował, ryzykując konfrontację i dostanie od grupki ludzi xd?
Ja to przegryw i nigdy dziewczyny nie mialem, a w sumie jestem ciekawy jakby to wyglądało, jakby na was trafiło, jakiegoś nornika
#pytanie #niebieskiepaski #wykop
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
źródło: wylaczanie-nocne-oswietlenia-na-terenach-zielonych-zzm-wroclaw-1
Pobierz@mirko_anonim: ale ty masz silną psychikę
Lepiej zignorowac. Dopóki dziewczyny Ci nie zaczepia to nie ma sensu reagować. Ja tak kiedyś miałeś przeszedłem coś p----------i i poszli dalej.
Akurat miałem swoją ekipą niedaleko na osiedlu i wróciliśmy i spacyfikowalismy ale to było 7-8 lat temu. Teraz już rzadko się takich spotyka.
jeśli mają przewagę liczebną to bym uciekł z dziewczyną,
A jej wmówił później że widziałem u jednego z nich nóż, do tego jeden z nich ma HIV, i jest znany w środowisku w okolicy.
Więc były podstawy żeby uciekać od patoli, bo szkoda zdrowia.
Inaczej gadzi mózg kobiety zaczął by kwestionować twoją
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
A tak poważnie nie szedłbym przez park w slumsach noca, bo mam samochod albo jezdze uberem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Kiedyś mu butelkę na głowie stłukli, niestety to zamiast oczekiwanego przez