Wpis z mikrobloga

Czy w tym j-----m #ios serio trzeba mieć włączony dźwięk, by mieć wibracje klawiatury czy ja jakis upośledzony jestem? Już nie mówiąc o tym, by zwiększyć ich intensywność...

Niech mi ktoś to wytłumaczy, bo zaraz sprzedam ten telefon w p---u i wrócę do nawet najtańszego Androida
#przegryw #it #informatyka #problemypierwszegoswiata #apple #iphone
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TooFast:

Czucie klawiatury na „haptyka”

No właśnie mam i c---a czuć te wibracje. Ja wiem, że to Apple i masz tu coś serio dobrego a nie tani silniczek wibracyjny z zabaweczki za 5 złotych, tyle że jak przychodzi powiadomienie to wręcz czuć ja się całe biurko trzęsie, gdy na nim leży, a jak muszę coś wypełnić na telefonie to moje ręce nie wiedzą, czy piszę na klawiaturze, czy miziam sobie
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137 ja iOS praktycznie odkąd powstał, więc mi to nie przeszkadza, ale rozumiem Twój problem. iPhone ma jak dla mnie większy problem niż to, mianowicie taki, że w ogóle nie nadaje się do biura. Historia połączeń, rozpoznawanie numerów - żart. Dopiero w tej generacji jakaś lichą wyszukiwarkę dopiero wprowadzili dla historii
  • Odpowiedz
@TooFast:

mianowicie taki, że w ogóle nie nadaje się do biura. Historia połączeń, rozpoznawanie numerów - żart. Dopiero w tej generacji jakaś lichą wyszukiwarkę dopiero wprowadzili dla historii

Ojj, tak. Wpisuję numer z jakiegoś ogłoszenia, bo widzę że aplikowałem na nie, ale nie wiem, czy próbowałem się dodzwonić i co dostaję? Z historii rzadko co coś, z kontaktów szuka
  • Odpowiedz