Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noisy: banować bym się nauczył skoro niektóre modki nie umiejące czytać ze zrozumieniem na wypoku się nauczyły XD a że lubię władzę to byłbym konsekwentny w adminowaniu forów XD

A tak już całkiem na serio, to życzę Wam powodzenia. Sam to ja co najwyżej w htmlu

programuję
, a koni trojańskich (choć ze szczerymi chęciami nauki czy pomocy) przy tym projekcie raczej Wam nie potrzeba :P Mimo wszystko zachęcam do "zorganizowania"
  • Odpowiedz
@uczony77: w ramach tego projektu ucze innych za darmo :) sponsoruje też miejsce na serwerze, chmurkę, czy zapas legalnych ebooków na odpowiedni temat, jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba :)
  • Odpowiedz
@Sarpens: projekty takie jak ten charakteryzują się tym, że zawsze będzie coś co będzie można poprawić czy dodać, natomiast chciałbym by po 3 miesiącach projekt był już w fazie zajebistości :)
  • Odpowiedz
@noisy: Powodzenia, chociaż nie mam determinacji, aby uczyć się pythona, poza tym masz minusa za wyzywanie php ;). Ale skoro chcecie uniknąć błędów poprzedniego projektu, to czy aby na pewno mądre jest porywanie się na technologię, z którą nikt nie ma doświadczenia? To taki trochę fuckup. "Przedtem było zrobione źle, więc teraz juniorzy w nowej technologii zrobią lepiej". ;)

Edit: Po 3 miesiącach? Really? Ale to umówmy się: scrum czy
  • Odpowiedz
wygląda na to, że chyba udało się znaleźć nawet trzy osoby :) Nie wydaje mi się, by więcej było potrzebnych. Za duży zespół nastręczy wielu nowych problemów.

Wieczorem będzie więcej informacji, ale już tylko zainteresowane osoby. Za jakiś czas pochwalimy sie na mikro co i jak :)
  • Odpowiedz
@noisy: dlatego nie bardzo widzę 3 miesiące, to po pierwsze, a po drugie nie wiem jak ktoś "nieoklepany" może zrobić task perfekcyjnie, nawet po dwudziestej zwrotce ;). Ale poczekam na efekty :).
  • Odpowiedz