Wpis z mikrobloga

Chytra baba nie tylko w Radomiu zabiera 3cytryny czy inna kwiatki z parku... Dziś np. kolejka na stacji jak sam s-------n, a takiej się zachciało pucować Matiza szczotką do szyb. Oczywiście rozumiem przetarcie reflektorów i przedniej szyby (w końcu po to jest ta szczota), ale nie pucowanie auta dookoła i zmywanie ptasich gówien... 15m dalej miała myjnię. No ale Grażynie żal 16zł na myjnię, bo może zaśniedziały lakier z Matiza zejdzie to musi oczywiście polerować furę "za darmo". Potem zajedzie do domu i pochwali się Januszowi jaki to byznes zrobiła i jak stację orżnęła na płyn. Postanowiłem delikatnie pospieszyć klaksonem, na co oczywiście wielka obraza Grażynki i z ryjem pełnym nerwów, że ona tu będzie teraz pucowała swoją super ekstra maszynę, która zatankowała do pełna za pińdziesiąt złotych i mogę jej naskoczyć i już nigdy nie zatankuję. Co te ludzie?!? A niech ma foto, będzie w internetach choć dla Was Mirki #polakibiedakicebulaki #chytrababa
MrPr0h - Chytra baba nie tylko w Radomiu zabiera 3cytryny czy inna kwiatki z parku......

źródło: comment_8f5kYMKV975M5QUBD7C1yB4IAPJyz2lb.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrPr0h: To tak samo jak ludzie zabierający darmowe siaty na owoce\warzywa z działu gdzie się w tych siatach produkty waży. Nabierze jeszcze ze trzy w kiermane i później po zapłaceniu ładuje zakupy do darmowej jednorazówki :D

@franaa: o tym samym pomyślałem. Za zete jak szybki jesteś to opłuczesz [;
  • Odpowiedz