Aktywne Wpisy
Sebastix +797
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +237
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
Versace Eros Flame. W otwarciu czuć dużo cytryny i mandarynki, wraz z delikatniejszym aromatycznym i świeżym korzennym akordem. Jest pieprz, rozmaryn i trochę kwiecistych akcentów z nutą geranium. Wraz z rozwojem zapachu, cytrusowa świeżość zaczyna zanikać i pierwszy plan przejmuje słodycz, z waniliowym akordem oraz gładkie drzewne nuty. Przejście w drydown jest płynne, a na końcowym etapie zapachu jest także trochę pudrowości, mchu i paczuli.
Perfumy zdecydowanie o młodzieżowym i mniej poważnym profilu, lecz w swojej kategorii są według mnie udane. Zapach, który powinien być pozytywnie odbierany przez większość w osób, w otoczeniu. Jest słodki ale nieprzesadnie i ze świeżym otwarciem. Dla młodych mężczyzn, około dwudziestego roku życia będzie raczej bezpiecznym i dobrym wyborem. Parametry średnie, perfumy przy skórze trzymają się ponad osiem godzin, lecz połowa tego czasu to późny drydown.
Podsumowując Eros Flame jest w porządku designerskim zapachem, w dobrej cenie. Nie jest to pozycja zaskakująca ani wyjątkowo ciekawa, ale przyjemna. Uważam, że dla osób nie siedzących głęboko w perfumach, może być jedną z lepszych opcji, bo perfumy zdecydowanie należą do łatwych w odbiorze crowd pleaserów, ale raczej w pozytywnym znaczeniu. Ocena końcowa 6.5/10
Zapach 6.5/10
Projekcja 6/10
Żywotność 6/10
Jakość/Cena 7.5/10
źródło: 375x500.52180
Pobierz