Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kurde 32 lvl w tym roku a ja porzucilem wszystkie swoje dotychczasowe pasje (glownie silownie i motocykl) jakies 5-6 lat temu. Motocykl po wypadku a na silke przestalem chodzic po 12 latach bo mi sie znudzila. Teraz tylko jaram i gram w gry w wolnym czasie albo chodze z partnerka na spacery. Podejrzewam, ze to przez jaranie wiec zaprzestaje na jakis czas i zobacze jakie beda efekty. Na motocykl chce wrocic ale boje sie, ze znowu sie r------c tym razem na dobre, aczkolwiek moto juz prawie poskladane, zbieralem sie dosyc dlugo do jego naprawy, chyba odechcialo mi sie troche jezdzic. Nie bardzo wiem za co mialbym ochote sie zabrac, mam takiego lenia w dupie, ze cos okropnego. Hajs jest (+/- 20k netto msc) brakuje mi za to pomyslu co robic w wolnym czasie. Niby granie to tez hobby ale jakos czuje, ze marnuje czas. Oczywiscie raczej z niego nie zrezygnuje calkowicie bo od zawsze rypie w gierki. Nie bardzo wiem czy wracac do tego co lubilem, czy moze szukac czegos nowego? Jezeli tak, to gdzie i w jaki sposob? Myslalem nad pozwoleniem na bron i kupieniem jakiegos AR i powrotem na silke a motocykl okazjonalnie (zreszta trzeba wrocic na silke i sie rozruszac przed powrotem na moto) bo szkoda zdrowia, mam zbyt dobry poziom zycia zeby ryzykowac bo mialem nieduzy wypadek przy 60kmh a spedzilem miesiac w kolnierzu, a motocykl to z reguly duzo wyzsze predkosci. Moze samochod, zeby sobie nim jezdzic raz na jakis czas na tor? To raczej bezpieczniejsze. Tylko to juz raczej drozsza zabawa, ktora moze wykroczyc poza moj budzet. Pozdrawiam i w sumie nie wiem o co pytam ale moze jakas odpowiedz troche mi w glowie rozjasni albo ktos mial podobnie. #pomyslnanude

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach