Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@seba-ppp: nie oglądałem całości, natomiast to co widziałem pokrywa się z tym co robi zazwyczaj - albo leje wodę albo gada zupełnie o innych rzeczach. Czym tu się zachwycać tak szczerze? Hołownia ma podobną taktykę
  • Odpowiedz
  • 1
@Bestia_z_Jellystone: No tak, co zrobić kiedy ktoś chwali polityka innego niż tego z prawej strony? Powiedzieć mu, że został przekupiony! To jest ciekawy argument stosowany regularnie przez prawicę także w dyskusji na temat szczepionek czy choćby ochrony klimatu XD

Jeśli cię to interesuje, to w tych wyborach wybieram Adriana Zandberga, mam sporo zarzutów do ruchów partii rządzącej i nie mam do Trzaskowskiego zaufania; co nie zmienia faktu, że gdy rozmawiamy
  • Odpowiedz
  • 0
@browarosss12: Dosłownie na każde pytanie odpowiedział rzeczowo, ale kto nie chce ten tego nie usłyszy. Jeśli uważasz inaczej, to podaj przykład choćby jednej jego wypowiedzi, gdzie nie odpowiedział na zadane mu pytanie.
  • Odpowiedz
@seba-ppp: Proszę bardzo, pytanie o SCT i bredzenie o "zdrowym powietrzu hurr durr astmę ludzie mają".

Pytanie o AML, gdzie nawet nie znał znaczenia tego skrótu i pytał co to jest, a kiedy pytający wyjaśnił mu, to było bla bla bla to dla waszego dobra i żeby mafia miała gorzej, kiedy wiadomo, że to działo wycelowane w Kowalskiego.

Było tego więcej.
  • Odpowiedz