denazyfikacja denazyfikacja 3 godz. i 33 min temu 177 + niedługo to i papier do d--y będzie z dodatkiem protein ( ͡° ͜ʖ ͡°) #jedzenie #slodycze źródło: image_picker_5D52C652-745F-45ED-9159-61B1BAE439B4-53027-00001D9DC326411E Pobierz
jest_agrest-nie_ma jest_agrest-nie_ma 3 godz. i 18 min temu via Wykop 35 + @denazyfikacja: bardzo dobrze. Nawet papier z białkiem bym kupował
shox shox 2 godz. i 51 min temu via Android 151 + @denazyfikacja: no widzisz, a w takim M. Białku jest 0% białka
Iliilllillilillili Iliilllillilillili 2 godz. i 50 min temu via Android 4 + @denazyfikacja zajebiste. dopóki smakuje dobrze, no to lepiej zjeść takiego białkowego niż zwykłego
PomidorovaLova PomidorovaLova 2 godz. i 47 min temu via Wykop 4 + @denazyfikacja: te proteiny były w michałkach od zawsze. Tak jak we wszystkim co zawiera orzeszki
Stiwi Stiwi 2 godz. i 26 min temu via iOS 16 + @denazyfikacja była moda na wszystko bez glutenu, chwile był szał na wszystko bez laktozy a teraz wszystko z białkiem 🤣
Poczuj_Rurznice Poczuj_Rurznice 2 godz. i 26 min temu via Android 11 + @denazyfikacja ten wyścig wygra firma która wprowadzi na rynek wodę proteinową dubajską. 🗿
kolejne_juz_konto kolejne_juz_konto 2 godz. i 19 min temu via Wykop 1 + no to lepiej zjeść takiego białkowego@Iliilllillilillili: Bez wielkiej różnicy, skoro zawiera trudno przyswajalne, roślinne białko jak większość tego badziewia.
siekieromotyka siekieromotyka 2 godz. i 17 min temu via Wykop 0 + @denazyfikacja: Z Białkiem to i ocet słodki
Nieszkodnik Nieszkodnik 2 godz. i 13 min temu via Wykop 0 + @denazyfikacja: aż tyle robali (białka) w tym jest? Pamiętam aferę, jak jednego ktoś w nich znalazł. Byli nowocześni, zanim to bylo modne :-)https://wykop.pl/link/4694245/robaki-w-cukierkach-michalki-wawel-krakow @Pete35 38 Robaki w cukierkach Michałki - Wawel Kraków
jednorazowka jednorazowka 2 godz. i 10 min temu via Wykop 0 + @denazyfikacja: Michał Białek –> Michałki Protein.
Iliilllillilillili Iliilllillilillili 1 godz. i 44 min temu via Android 5 + @kolejne_juz_konto czyli brak białka to prawie to samo, co białko roślinne? ale ten tiktok edukuje ludzi
L24D L24D 1 godz. i 28 min temu via Wykop 0 + @denazyfikacja: póki nie będzie to jakoś regulowane to wszystko będzie „proteinowe”, nikt nie ustala chyba od kiedy zaczyna się „białkowość” i zrobiła się plaga.
JebawczanRysionu JebawczanRysionu 1 godz. i 14 min temu via Wykop 6 + @denazyfikacja: źródło: 1000013090 Pobierz
Krupier Krupier 1 godz. i 12 min temu via Wypiek 3 + @Stiwi chwile był szał na wszystko bez laktozyKisłem z serów żółtych bez laktozy. XDD
Xinesis Xinesis 1 godz. i 10 min temu via Wykop 0 + @denazyfikacja: Jeszcze musiałyby być kraftowe i rzemieślnicze
skrzypek_na_polpietrze skrzypek_na_polpietrze 1 godz. i 8 min temu via iOS 0 + @denazyfikacja czekam na cukier białkowy. Po tym już mogę umrzeć
atol atol 56 min temu via Wykop 0 + @Poczuj_Rurznice: jest odżywka białkowa o smaku soku pomarańczowego (w proszku), ale jest bardzo droga więc się średnio przyjęła kupiłem sobie kiedyś paczkę i jest naprawdę dobra, taka odskocznia od mlecznych odżywek białkowych, no ale nie w tej cenie xD
niecodziennyszczon niecodziennyszczon 43 min temu via Wykop 0 + @denazyfikacja: Wytłumaczy ktoś na cholerę komu coś takiego? Bo nie jestem w temacie.
Rzelatyna Rzelatyna 36 min temu via Wykop 2 + @niecodziennyszczon: bo chodzi na siłownie i chce trzymać białko wysoko jednocześnie nie ograniczając się do suchej p----i z kury
źródło: image_picker_5D52C652-745F-45ED-9159-61B1BAE439B4-53027-00001D9DC326411E
Pobierz@Iliilllillilillili: Bez wielkiej różnicy, skoro zawiera trudno przyswajalne, roślinne białko jak większość tego badziewia.
Pamiętam aferę, jak jednego ktoś w nich znalazł. Byli nowocześni, zanim to bylo modne :-)
https://wykop.pl/link/4694245/robaki-w-cukierkach-michalki-wawel-krakow
Robaki w cukierkach Michałki - Wawel Kraków
źródło: 1000013090
PobierzKisłem z serów żółtych bez laktozy. XDD
kupiłem sobie kiedyś paczkę i jest naprawdę dobra, taka odskocznia od mlecznych odżywek białkowych, no ale nie w tej cenie xD