Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZanZani ale po co oglądać tego jąkałę? Chłop nic sobą nie wnosi, nie robi dosłownie nic na tych swoich streamach, bo wydaje mu się, że jest gwiazdą. Jak choćby ostatnia odklejka z wypożyczalniami. Typ jest nijaki, fefla tak, że potrzeba napisów. I jest debilem, skoro stwierdził, że będzie frikiem 24/7.
  • Odpowiedz
@ZanZani: Jakby się nie pokłócił od razu z tą Natalką od Boxdela tylko pociągnał ten ustawiony ship jeszcze z 4 miesiące to by teraz nie płakał o widzów. Fajna laska ZAWSZE robi zasięgi streamerowi. Fakt nie opinia.
  • Odpowiedz
  • 1
@CzarnoksieznikZKrainyOz: Rel, ja wpadam na takie akty fekalne bo mam bekę, jak płakał że mu strimy zniszczyły życie, że woli te friki na full time i p------i striming, i nagle powrót i płacz że nie ma widzów, bo się okazało, że we frikach wysokośc stawki zależy od popularności a gość idzie w kierunku Malczyńskich
  • Odpowiedz
  • 0
@Klotrimazol: jak go friki przestaną ciągnać w górę to może tak być, ale gość ma szczęście mimo wszystko więc jeszcze mi się wydaje że gdzieś wypłynie
  • Odpowiedz
@SkrajnieZdegustowany: skąd mam wiedzieć? U mnie doba nie trwa 56 godz żeby to śledzić.Ale to, że od dwóch tygodni się tam na streamie nie pokazuje mówi samo za siebie.Poza tym zaczął już przyprowadzać jakieś inne shony
  • Odpowiedz