Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

@wyslij_nudeski: Nic nie jest głupie, może być zrobione w głupi sposób.
Najlepiej pokazać to prawicowcom, co w ich mniemaniu nigdy nic złego ich nie spotka i będą mogli pracować zawsze i wszędzie.
Na Wiki jest to fajnie rozpisane: https://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Ehlersa-Danlosa
Mam podtyp hipermobilny, ale też sporo cech z podtypu naczyniowego i zespołu Marfana.
@wyslij_nudeski: Nie słuchać
@wyslij_nudeski: A nie zaczynasz żyć bardziej? Nawet jeśli nie wiesz ile zostało, to nie leżysz i odkładasz rzeczy na później, tylko robisz rzeczy które chcesz, bo wiesz że czasu mniej dużo mniej?