Wpis z mikrobloga

o bardziej konfederacja zaczęła ciągnąć poglądy od innych wyrzekając się swoich dawnych.

@SzumlewiczLover: tak ciągnie od innych że jako jedyna stała w opozycji w covidzie, dodruku(gdy PiS dodrukowywal PO krzyczało więcej xd), stopach procentowych, kwocie wolnej, imigrantach, Ukraińcach itd itd
  • Odpowiedz
@rales: Zandberg jest całkiem rigczowy, szczerze to on solo robi lepszy wynik niż Razem jako ugrupowanie i parę osób byłoby w stanie zagłosować na niego personalnie a na jego partię już nie. Powinien zostawić te posłanki Matysiaki i inne ulungi i na fali popularności odpalić coś swojego jak Hołownia po poprzednich wyborach.
  • Odpowiedz
@rales: Już ktoś kiedyś robił ocenę obiektywności latarnika i jak dasz wszystkie odpowiedzi pośrodku to co wyjdzie ze na lwice masz głosować (nikt nie wie dlaczego)¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
no właśnie nie popiera. I jak się mówi, że ktoś coś p----------ł, bo p----------ł to nie jest świr tylko stwierdzenie faktu.

@FilSardyn: Przecież ci wrzuciłem link do wpisu z profilu konfusi, że popiera, wy macie jakieś dziwaczne wyparcie na ten temat. Ewentualnie wynajdujecie jakąś nową matematykę gdzie 1200 - 200 + 200 =/= 1200.

I nie, wszystkie inne partie nie ukradły programu konfy XD.
  • Odpowiedz
Chłop 10 lat temu był korwinistą, dziś w latarniku największa zbieżność wyszła mu z Zandbergiem xD

@rales: kiedy myślałeś, że jesteś inteligentny i zaradny ale okazało się, że jesteś leniwym jełopem xD
  • Odpowiedz
@ni0bi: no debil.

Podatki wysokie dla milionerów, od zawsze to proponowano, nic się nie zmieniło

Wydatki na wojsko to coś o czym Zandberg nie raz mówił, że to był ich największy błąd, żeby postulować ich
  • Odpowiedz
to temat, w którym niemal cała europa zweryfikowała pogląd i trudno się dziwić.

@rajet: właśnie to jest jedna z ważnych i rzadkich cech polityków, że potrafią cokolwiek przewidzieć/zaplanować na dłużej niż dzień wprzód, a nie udawać mądrych wraz z koniunkturą. To właśnie dyskwalifikuje Razem i Lewicę w Polsce. Dwa największe, koniunkturalne raczyska.
  • Odpowiedz
  • 1
@rales
Pytania dotyczą kwestii aborcji, stosunków z UE, katastru, dopłat do deweloperów, szczepień, Ukraińców, gejów i imigracji.
Rozumiem, że obecnie to gorące tematy, ale aborcja, szczepienia i geje to nie jest dla mnie wytyczna, na jakiej bym chciał podejmować decyzję. Bardziej zależy mi na tym, by polityk zajął się pracą dla porządkowania państwa i nie wpie.alał mi się w moje życie. I tu dobrych opcji nie ma - i lewica i
  • Odpowiedz