Aktywne Wpisy

Promozet1 +121
#bielskobiala Bezczelny gnoj
źródło: temp_file196772179648244633
Pobierz
nowszyja +15
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
źródło: krakow
Pobierz

źródło: temp_file4309049634689084944
PobierzZandberg, Biejat xD i SENYSZYN?!
Chłopie, czas na ubezwłasnowolnienie dla dobra ludzkości 🙏🏻🙉
@SzumlewiczLover: tak ciągnie od innych że jako jedyna stała w opozycji w covidzie, dodruku(gdy PiS dodrukowywal PO krzyczało więcej xd), stopach procentowych, kwocie wolnej, imigrantach, Ukraińcach itd itd
A wysropek @donaldJretard rozsiewa fejki
https://youtube.com/shorts/o13meTFDZT8?si=0kGj2W6p6pqjyPJX
@silquer: Jeśli mi udowodnisz, że 1200 - 200 + 200 nie jest równe 1200 to się z tobą zgodzę, że to nie jest dopłata.
Powiedz mi, masz płacone za trolling czy jesteś
@FilSardyn: Przecież ci wrzuciłem link do wpisu z profilu konfusi, że popiera, wy macie jakieś dziwaczne wyparcie na ten temat. Ewentualnie wynajdujecie jakąś nową matematykę gdzie 1200 - 200 + 200 =/= 1200.
I nie, wszystkie inne partie nie ukradły programu konfy XD.
@rales: kiedy myślałeś, że jesteś inteligentny i zaradny ale okazało się, że jesteś leniwym jełopem xD
Podatki wysokie dla milionerów, od zawsze to proponowano, nic się nie zmieniło
Wydatki na wojsko to coś o czym Zandberg nie raz mówił, że to był ich największy błąd, żeby postulować ich
@rajet: właśnie to jest jedna z ważnych i rzadkich cech polityków, że potrafią cokolwiek przewidzieć/zaplanować na dłużej niż dzień wprzód, a nie udawać mądrych wraz z koniunkturą. To właśnie dyskwalifikuje Razem i Lewicę w Polsce. Dwa największe, koniunkturalne raczyska.
Pytania dotyczą kwestii aborcji, stosunków z UE, katastru, dopłat do deweloperów, szczepień, Ukraińców, gejów i imigracji.
Rozumiem, że obecnie to gorące tematy, ale aborcja, szczepienia i geje to nie jest dla mnie wytyczna, na jakiej bym chciał podejmować decyzję. Bardziej zależy mi na tym, by polityk zajął się pracą dla porządkowania państwa i nie wpie.alał mi się w moje życie. I tu dobrych opcji nie ma - i lewica i