Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 115
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FilSardyn: no, mamy zatem kogoś kto przyznał się do błędu i poglądy zweryfikował, a z drugiej strony PiS i konfę, którzy nawet w obecnej sytuacji są przeciw budowanie szerokiej koalicji i tarczy wschód. Ba, konfa, która wyrosła z Korwina i Brauna, którzy są jawnie prorosyjcy. Rozumiem, że to ta konfederacja, która w Twoich oczach nie jest zdyskwalifikowana? I masz czelność coś bredzić o degeneracji umysłowej xd
Masz też z drugiej
  • Odpowiedz
no, mamy zatem kogoś kto przyznał się do błędu i poglądy zweryfikował...

@rajet: nikt się do błędu nie przyznał tylko zaczęło się gardłowanie o ruskich onucach i połykanie własnego języka - to nie jest weryfikacja, tylko koniunkturalizm.

PiS i konfę, którzy nawet w obecnej sytuacji są przeciw budowanie szerokiej koalicji i tarczy wschód.

Format tej tarczy wschód jest nieakceptowalny - tarcza wschód (m.in. Polski) realizowana za pieniądze wszystkich (w tym Polski), z ośrodkiem
  • Odpowiedz
wolnorynkowców i narodowców powstał obóz protekcjonistów rolnych, protekcjonistów górniczych i popierających utrzymanie "praw nabytych" typu 800+ oraz 13. i 14. To ich zdecydowanie dyskwalifikuje, bo nie wiadomo co nagle jeszcze stanie się wg nich prawem nabytym.

@FilSardyn: a wcześniej był po prostu korwin, który jeśli chciał się zbroić, to ew. przeciw zachodowi a nie wschodowi, prawda? Bo jakby był konflikt z rosją, to stanąłby po ich stronie - patrz: wywiad
  • Odpowiedz
@rajet o zbrojeniu przeciwko zachodowi nie słyszałem. Tylko o zbrojeniu, a alternatywa ich nie nazwałem. Jedyne co to nie ma gorszego gówna niż Lewica i Razem.
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski:
A wiesz, że jak rząd dopłaci bankowi w kredycie 2% to też nie ma tego hajsu? Tylko w pomyśle Mentzena nie tylko stopa procentowa, a też większa marża banku sprawia, że państwo traci XD
Ciekawi mnie jak państwo zapewni te "tanie kredyty", wymusi ustawą mniejszą marżę?

Swoją drogą to ciekawe, że nawet nie próbowałeś twierdzić, że to nie jest dopłata, tylko, że jest dobra dopłata, więc dzięki, że się
  • Odpowiedz
@rajet: nie no oni mieli kiedyś swój kalkulator podatków na stronie i tam wyszło, że jak zarabiasz 4 czy 5 netto to już jesteś bogol i musisz wyższe podatki płacić xD
  • Odpowiedz