Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +136
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

donfallo +53
źródło: temp_file499359256830673837
Pobierz

Masz też z drugiej
@rajet: nikt się do błędu nie przyznał tylko zaczęło się gardłowanie o ruskich onucach i połykanie własnego języka - to nie jest weryfikacja, tylko koniunkturalizm.
Format tej tarczy wschód jest nieakceptowalny - tarcza wschód (m.in. Polski) realizowana za pieniądze wszystkich (w tym Polski), z ośrodkiem
@donaldJretard: @magdalena-gaska @rales tymczasem Mentzen walczący o dopłaty dla deweloperów
@FilSardyn: a wcześniej był po prostu korwin, który jeśli chciał się zbroić, to ew. przeciw zachodowi a nie wschodowi, prawda? Bo jakby był konflikt z rosją, to stanąłby po ich stronie - patrz: wywiad
@gniazdownik1016 https://www.facebook.com/KONFEDERACJA2019/posts/sławomir-mentzen-politycy-zastanawiają-się-co-zrobić-żeby-ludzi-wreszcie-było-st/1204766861216227/
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file1637722254265390299
PobierzA wiesz, że jak rząd dopłaci bankowi w kredycie 2% to też nie ma tego hajsu? Tylko w pomyśle Mentzena nie tylko stopa procentowa, a też większa marża banku sprawia, że państwo traci XD
Ciekawi mnie jak państwo zapewni te "tanie kredyty", wymusi ustawą mniejszą marżę?
Swoją drogą to ciekawe, że nawet nie próbowałeś twierdzić, że to nie jest dopłata, tylko, że jest dobra dopłata, więc dzięki, że się