Aktywne Wpisy

MonazoPL +94
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +458
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

#stomatologia #dentysta #zeby #zabmadrosci #osemka #leczenie #pytanie #porada
źródło: IMG_1865
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pewnie, jak nie boli to potrzymaj jeszcze z kilka miesięcy, niech Ci się rozprzestrzeni na sąsiadujące zęby.
Do usunięcia. Już jest duża próchnica, nie ma szans szczelnej odbudowy takiego zęba. Nic tu już dobrego się nie wydarzy. Co najwyżej zacznie boleć, zrobi się ropień albo szczękościsk
Byłem dziś i faktycznie dentysta mówił, że próchnica już poważna w tym zębie i do wyrwania. Jeszcze kazali mi jakąś tomografię i zdjęcie panoramiczne zrobić. Sam zabieg 1500zl, +150zl za jakies osocze, zeby sie lepiej goiło, +400zl tomografia i 150zl zdjęcie panoramiczne. I 50z za jakiś płyn do płukania przez tydzień. Ogólnie strasznie drogi biznes :/ 2350zl za wyrwanie jednego zęba,
A sorry nie doczytałem. No to dość drogo ale wiadomo an zdrowiu nie ma co oszczędzać
Zdjęcie i tomografia nie przyda się na