Tez tak macie ze jak widzicie produkt z ryjem jakiegoś influensera to omijacie te produkty żeby nie nabijać im kobzy?
@ChlopoRobotnik2137: Mi się te produkty kojarzą z jakimś tanim gównem. Produkt warty może złotówkę to się wchodzi w spółkę z influencerem i sprzedaje dzieciakom za 5 zł, dzieląc się zyskiem.
@ChlopoRobotnik2137: lody kaktus kupuje bo zawsze kupowałem. Energetyki zawsze kupuję najtańsze skoro i tak wszystkie to czysta chemia, a Dzik jest drogi.
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
#ankieta #bojkot #influencerki
czy jak widzisz produkt z ryjem influensera to omijasz go szerokim łukiem?
„Polecane przez influencerow”
Co to do cholery za rekomendacja że produkt jest polecany przez ludzi którzy polecają produkty za pieniądze?
A tak poza tym to ja jestem stary, nie znam żadnych influencerow.
Nie znam żadnego infuencera a z jutuberów potrafię wymienić tylko bobrka i drewniaka.
@ChlopoRobotnik2137: Mi się te produkty kojarzą z jakimś tanim gównem. Produkt warty może złotówkę to się wchodzi w spółkę z influencerem i sprzedaje dzieciakom za 5 zł, dzieląc się zyskiem.