Wpis z mikrobloga

@bellacavem: uważaj, co piszesz. Jak sie miesiąc kwiecień zaczynał, to chciałem z tej okazji pozdrowić wszystkich Marcinów, ale mój post został zgłoszony przez niejakiego jacka harasia aka marcin kwiecień aka dryblas aka disco prince aka wynalazca mojito sędziwowskiego.
  • Odpowiedz
  • 12
@murcielos: niech ten jacek haraś = marcin kwiecień nie kozaczy zbytnio ,bo z hejtowania maryjoli przestawię się na hejtowanie jego- dryblasa. A wtedy będzie musiał czyke opłacać, żeby te wszystkie moje wysrywy na temat harasia=kwietnia znikły z Wykopu.
czyka,kcesz kasu z hetoa????
  • Odpowiedz
@bellacavem a dziękuję, dziękuję, ja to akurat dzisiaj z rana przeprowadzka w pobliże miejsca pracy, 2,7km teraz jedynie, także progres mocno. A święta to wspólnie ze swoją, ta właśnie pichci same tradycyjne dobroci. Tobie również wszystkiego dobrego na święta i nie pij za dużo - pij jeszcze więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Benjaminex: piękne życzenia mnje przesłałeś teraz. U Was wszystko wspianiale się układa - to mnje bardzo cieszy.
A mnje życzysz takich cudów. Oby się ziścilo , bom spragniony wielce.
  • Odpowiedz
  • 1
@ShamuelBondzdruw2137: najgorsze jest to,że z tych drobnych srawek potrąca czyce 4,99 zł na wspieranie kanału kosnoludka.
Polecenie odgórne, od zezowatej maryjoli .
Każdy z ekypy wspiera prezesinę kosztem 4,99 złotych. Dla zalewskiego to dramat. Za tą cenę i z dwoma butelkami zwrotnymi za kaucją miałby dwie perły.
  • Odpowiedz