Wpis z mikrobloga

#nintendoswitch

Którą konsole lepiej wybrać dla dzieciaka - Switch V2 czy Switch Lite? Czy prócz opcji kupowania gier z Nindendo eshop istnieje jakiś abonament dzięki któremu będziemy mieli okresowy dostęp do gier stricte na Switcha (nie NES, SNES i inne)?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013 Dlaczego patologia? :)

@synadama: Dużo by się rozpisywać. Ogólnie psuje rynek gier czego efekty widzisz i na sprzęcie microsfotu i sony. Sam nic nie posiadasz, nie możesz odsprzedać, wkładasz w to masę hajsu, gry wychodzą coraz rzadziej, są często byle jakie albo po prostu nudne.
  • Odpowiedz
  • 1
@synadama jak koledzy wyżej napisali, operatorzy wybierają jakie gry dofinansują i zrealizują, a koniec końców wychodzą gnioty w które ktoś i tak zagra. Na Nintendo namiastka gamę pasa są gry fizyczne bo szczególnie te od Nintendo bardzo dobrze trzymają wartość i po przejściu można je odsprzedać często wychodząc na zero. Wynika to też po części z faktu że zepsuć kartridż w stosunku do płyty jest mega ciężko
  • Odpowiedz
  • 1
Oj nie, sam kupiłem nowego. Na pewno te konsole borykały się z driftem analogów I wyłamanymi szynami przez geniuszy którzy wpychali joycony na siłę na opak
  • Odpowiedz
  • 0
@synadama pytanie czy przy cenach na poziomie 700-800 PLN warto aż tak kombinować. W sensie switche używane zdaje mi się nie były sporo tańsze jak obecnie na promocjach
  • Odpowiedz
  • 0
@kpv15 Jest dużo ofert za 450zł więc za 400zł damy radę kupić i to w bardzo dobrym stanie. Brałbym Lite - wagowo i rozmiarowo lepiej dla dzieciaka.
  • Odpowiedz
  • 1
@synadanie wiem osobiście nie czuje lite. Jest trochę gier których nie odpalisz. Odpadają wszelkie gry ruchowe. Tak samo odpada lokalna co operacja co mega fajnie pomaga na spędzenie czasu z dzieckiem. Lite to taka bardzo mocno wykastrowana wersja no i jak trafisz na egzemplarz z driftem to naprawa będzie bardziej skomplikowana
  • Odpowiedz
  • 0
@kpv15 Porozmawiam jeszcze z matką dziecka czy ewentualnie gry ruchowe się przydadzą. Dziecko jest autystyczne - może takie gierki będą w sam raz a może lepiej nie.
  • Odpowiedz