Wpis z mikrobloga

@ActiveekHere: dzieci neo się odrodziły, to jest ten sam typ braków intelektualnych, kiepskiego doboru autorytetów oraz bezkrytycznej postawy wobec głoszonych wobec nich prawd objawionych, połączony z przekonaniem o swojej nieomylności i potrzeba manifestowania tego na forum publicznym.
  • Odpowiedz
Rumun wrzucił w ciągu 5 dni ponad 20 filmów o ubisofcie i shadows, oczywiście nie dla pieniędzy.

@ActiveekHere: Nie no, wiadomo. On nie robi absolutnie nic dla pieniędzy xD Ogólnie to jak on sprawnie manipuluje ludźmi w tym aspekcie to jest dla mnie wręcz materiał na jakieś naukowe prace xD To jest człowiek który potrafi mówić ludziom w jednym zdaniu, że on nie robi czegoś dla pieniędzy jednocześnie reklamując swój
  • Odpowiedz
Bo do kiszaków Tylko taki język przemawia.

@Fetas64: gdybyś tylko nie był tak fanatyczny, to zauważyłbyś że taką postawą zamykasz się na dialog oraz nie jesteś specjalnie lepszy od Kiszaka.
  • Odpowiedz
@trenbolone9898: koło pióra mi to lata, niemniej czując nienawiśc / mocną niechęć do kogoś tylko dlatego, że random z sieci ogląda jakiegoś Clauna, pokazujesz po raz kolejny że anty-fani kiszaka mają podobnie nie pokolei pod kopułą, co wasz nemezis ;D.
  • Odpowiedz
@Fetas64: Nie mówię o dialogu z kiszakiem, tylko o nim. Zgadzam się, to cyniczny oszust, który udaje że chce dialogu, po czym stosuje różne metody, by wygrać dyskusję. Parę razy świadomie przyznał się do tego, powiedział też z czego to wynika. Jeden z tych powodów nie jest jego winą i jest to pochodna zaburzenia. Reszta natomiast tak. To w sumie też, bo jest tego ŚWIADOMY.

To powiedziawszy, nauczyłem się nie
  • Odpowiedz
@trenbolone9898: nie no, nawet mnie nie znasz, ale odrazu założyłeś jaki jestem tylko dlatego, bo napisałem coś o kiszaku XD. Twój post to najlepszy dowód na to, że krytycy Kiszaka często gęsto mają podobne problemy co sam krytykowany. Spoiler, zachowujesz się jak demokrata, który za dnia krytykuje republikantów za obronę rasistów, a wieczorami podaje rękę członkom KKK.

": Ty i waszą sekta kozaczycie tylko przed monitorem placku ;) ja przynajmniej
  • Odpowiedz