Aktywne Wpisy

michalxd21 +164
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rozumiem, że tam podjazd o własnych siłach? Czytaj lepiej elektryka wypożyczyć dla bardziej początkującej grupy?
Pytam bo planujemy jeden dzień w BB i jeden w Szczyrku, więc chyba na BB weźmiemy elektryka a w Szczyrku zwykłe + karnet na gondolę. Chcemy trochę pojeździć ale też nieco nacieszyć się widokami :D
#mtb #enduro #enduromtb #rower
@damyrade @Damdzior: Jeszcze do tego dodam, że nie wystarczy dojechać raz, bo większość tras kończy się w okolicy Błoń i trzeba ponownie dymać pod wyciąg.
Większy problem to gdzie wszystkie trasy się kończą. Oprócz Sahairy która kończy się pod samą gondolą, reszta tras wymaga ok 5km dojazdu pod gondolę po każdym zjeździe xD
Ja osobiście z tego powodu unikam Bielska i uważam ze to jest mega pomyłka, żeby w bikeparku dojeżdżać pod gondolę po 20-30min po każdym zjeździe. Szkoda energii i czasu. Z
Z fajnych miejscówek w grupie (szczególnie początkującej) to polecam Singletrack Glacencis FlowTrip (Srebrna Góra) - https://singletrackglacensis.com/glacensis-flow-trip/
Na flowtripie płacisz ok 280zl od osoby i masz kierowcę z busem i przyczepką na rowery który od 9 do 18 wozi wszystkich po najlepszych singletrakacach Glacencis. Wyrzuca wszystkich na bramie
@shuukre: Ja jeszcze lubiłem do Zawoi jeździć. Z końca Sokolicy też jest dymanie, ale jak się jeździło freeride + wilczą, to można było sporo pojeździć bez kolejek.