Wpis z mikrobloga

@Marfii: Nie wiem czy baitujesz, czy nie, ale jak rozumiem chcesz podłączyć telewizor do tego cuda sprzed wieków, byś na kolumnach odtwarzał dźwięk z TV, tak? A zdjęcie nr 2 to tył twojego monitora, czy jak? Co przedstawia zdjęcie nr 3? Tył czego?
  • Odpowiedz
@bartek-kowalski-12: Już kolegę @Marfii rozumiem - on ten zabytek techniki z pierwszego zdjęcia chce połączyć z TV, żeby oglądać np. Video-CD.
Musisz kupić przelotkę taką jak na drugim zdjęciu TV masz opisaną - wtyk minijack 4-polowy (nie wiem jak to inaczej opisać - pic rel). Do lewego gniazda w TV ze zdjęcia nr 2 opisanego jako AV IN wpinasz rzeczoną przelotkę. W urządzeniu z pierwszego zdjęcia masz wyjście opisane
projektant_doktorant - @bartek-kowalski-12: Już kolegę @Marfii rozumiem - on ten zaby...

źródło: shopping

Pobierz
  • Odpowiedz
@Marfii: A niby jak inaczej ma działać tuner stereo z sygnałem 5.1? XD Jak głośniki od tego sprzętu masz dobre, to zastanów się nad zmianą wzmacniacza na wielokanałowy i dokupienie dwóch satelit + centralny, plus w opcji subwoofer. Wiele osób chwali sobie też nieco droższy soundbar i odpada wtedy mnóstwo kabli, a ponoć dźwięk całkiem niezły. Ja też mam stary wzmacniacz 5.1, ale też pracuje u mnie jedynie w stereo
  • Odpowiedz