Aktywne Wpisy

hansoloxd +268
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +741
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Rzeczywiście, silna jednostka do reprezentowania państwa
@Kulek1981: która rozsmarowuje was kacapokuce na każdym spotkaniu aż miło xD
@Kulek1981: gorsza od każdego z nich. Populista powiązany z antyszczepami, narodowcami, proruskimi I Kają Godek.
Głosujący ramię w ramię z pisem, wiadomo że ich wszystkich ułaskawi jak tylko będzie mógł.
Niby nie został zaproszony, ale przed debatą pisał dlaczego się nie pojawi z innego powodu. Czyli zaproszony był ¯\(ツ)/¯
źródło: 1744529379_by_wlsz
Pobierzdwie dziennikarki próbujące zapytać vs Mentzen
Oczywiście, że znacznie gorsza xD
Macie wykopki neuropki miliony powodów by się konfy czepiać, a musicie wybierać te najbardziej urągające waszej inteligencji. A może byście się uczepili telewizji, Trzaskowskiego i Nawrockiego, którzy sobie z demokracji i tej debaty zrobili żarty?
@Tyrande: skąd ten wniosek że został zaproszony? Kandydaci się zlecieli jak muchy do gówna bo debata w publicznej tv a został tylko jeden kandydat zaproszony bo rafałek sobie prywate w publicznej tv zrobił xd
Wykopki na bakier z logiką, nie dziwi mnie ten różowy pasek pod avatarem
"Otrzymałem zaproszenie za późno" czy coś, to by tłumaczyło, a jak tak sobie zmienia co chwilę narrację to bardzo źle wygląda.
Bo raz nie dostał zaproszenia, raz pisze, że się zwyczajnie nie pojawi itp.
@Ark00: taki, że przed całym wydarzeniem pisał, że się nie pojawi.
Jakoś Nawrocki, czy inni kandydaci się pojawili, pomimo tego, że Nawrocki z Trzaskowskim to mają kosę.
Jak inni kandydaci się nie pojawili to normalnie napisali dlaczego i tyle xD Tylko Sławek co 15min zmienia powód niestawienia się.
A przywalanie się do koloru paska pod awatarem to takie xD - napisz, że jesteś prawakiem
@Tyrande: no bo tak jak pisałem, nagle powstała akcja "jedziemy na debatę na krzywy ryj, może nas wpuszczą". Widocznie memcen uznał że to bez sensu