Brevet Jablonowskie 200 Pierwsza próba przed czerwcową 500. Cała zima wydaje mi się solidnie przepracowana i efektem jest różnica godziny na 200 km i duuuzo mniejsze zmęczenie. Dużo rzeczy przetestowane - smar, okulary, lemondka, nowy fitting. Wszystko spisało się wczoraj na medal. 3h totalnej ciszy jeżeli chodzi o wiatr, 3h #wmordewind i 30 minut z wiatrem
@jakuba94 Było w planach, było opłacone, organizm miał inne zdanie. Medal chociaż jakiś fajny zrobili? Rowerowe centrum coś rzuciło? Mińska 300 w planach?
@Desmosedici medal standardowy dosłownie taki sam jak w Kozienicach w zeszłym roku. Centrum nic nie wrzuciło. Mińska 300 jest 2 tygodnie po mojej 500 (mazowiecki gravel) więc jak będę miał siłę spojrzeć na rower to pojadę - jak nie to namówię różową na 150 w tempie różowej :)
Brevet Jablonowskie 200
Pierwsza próba przed czerwcową 500. Cała zima wydaje mi się solidnie przepracowana i efektem jest różnica godziny na 200 km i duuuzo mniejsze zmęczenie.
Dużo rzeczy przetestowane - smar, okulary, lemondka, nowy fitting. Wszystko spisało się wczoraj na medal.
3h totalnej ciszy jeżeli chodzi o wiatr, 3h #wmordewind i 30 minut z wiatrem
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_5054
Pobierz