Wpis z mikrobloga

Tak jak ps plus w 2024 był z mojej perspektywy wielkim zawodem, tak ten rok jest świetny. W lutym wpadł Star wars: Ocalały, w marcu Prince of Persia: The lost crown, a teraz w kwietniu Hari Pota.

Wszystkie te gry miałem na swojej liście do ogrania i mocno liczyłem, że kiedyś wpadną do plusa. Bycie pazernym opłaca ()
#ps5 #psplus
Lieutenant_Kim - Tak jak ps plus w 2024 był z mojej perspektywy wielkim zawodem, tak ...

źródło: GoGlwdsXoAA_eDc

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lieutenant_Kim: Ale to było w essential czy extra? Jeżeli to drugie to w zasadzie w cenie 4-5 miesięcy subskrypcji miałbyś te 3 gry na własność na zawsze. A jakby ci się chciało bawić jeszcze w odsprzedaż to w ogóle wyszłyby grosze.
  • Odpowiedz
@JackBauer: Extra. Uważam, że w kontekście całego roku się opłaca. Oprócz tych gier, które chciałem ograć zawsze wpada jakiś ciekawy indyk pokroju Animal Well, którego normalnie bym nie kupował, a tak pojawi się okazja do spróbowania. Są też inne gry, które potrafią zaskoczyć jak da się im szanse.

@Mega_Smieszek Domyślam się. Z tego co widziałem to wygląda jak typowa Ubi gra. Dlatego też szkoda było mi wydawać nawet tych
  • Odpowiedz