Wpis z mikrobloga

Chłop wstaje, dostaje od ziomka telefon że na xkoma wrzucili switcha - nie zdążyłem wstać, a juz pusto xd....
Gdzie jeszcze może być dzisiaj drop i o której?
#nintendoswitch #nintendo
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiZ ją obserwuje RTVeuro i Media Expert, pojedyncze sztuki się pojawiają na Media Markt ale znikają tak szybko że raczej tam nie dostaniesz xD
  • Odpowiedz
@ActiZ: a chodzi o przedsprzedaż, bo się zdziwiłem. wcsesniej jak pisaliście wisiały u mnie w sklepie z zabawkami po 469e teraz wszystkie poszły. Nieźle to ludzie 2 miesiące przed dają im kase A coś a tu niby jeszcze nie da im się kasy dać.
  • Odpowiedz
@ActiZ ja kupowałem w Media Markt i jakoś bez problemu razem z Mario kartem się udało, sprawdzałem chyba wczoraj albo przedwczoraj to też była dalej możliwość kupienia tam
  • Odpowiedz
@ActiZ @Pepitox @Fox7er Zobaczcie czy nie macie zaproszenia od gigachada Shuntaro Furukawy na emailu bo kupiłem na Nintendo za 510 ojro z Marianem i na rewolucie wyszło nie całe 2187 z darmową przesylka
  • Odpowiedz
@Haszaks: brałeś dostawę z Irlandzkiego sklepu czy od Niemca? Zastanawiam się jaki adapter będzie przy zamówieniu z Irlandii. Pobrało Ci od razu kasę z revoluta? Gdzieś czytalem też, że czas dostawy to 3-4 dni a wysyłka jest w dniu premiery..
  • Odpowiedz