Aktywne Wpisy

simpiara +32
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Kejran +125
Lepiej późno niż wcale jak to mówią, po niemal 6 latach od zakupu czas się wkońcu wziąć za blacharkę prestiżowego gruza. Przez ten czas wiele się nie zmieniło, może i Airmatic opadł, ale za to nie odpala( ͡° ʖ̯ ͡°)
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_7603
Pobierz

Ludzie chcieli konkretnej zmiany, więc zagłosowali z powrotem na Labour, które niestety upodobniło się do Torysów. Zamiast pomagać klasie robotniczej i biednym, próbują oszczędzać, zabierając emerytom i chorym! Ani razu prokurator Starmer nie poruszył tematu opodatkowania superbogatych!
Każda z tych partii ani myśli, żeby ruszyć superbogatych. W Labour są pojedyncze osoby, które chciałyby realnej reformy podatkowej, ale pewnie Starmer niedługo się ich pozbędzie. Wszystkie te partie – Torysi, Labour i
Na oglądają się scierwotoka i instagrama i myślą że im się wszystko należy.... Aaa takiego...
No i potem wybierają takich premierów oskarkow co jest na smyczy bogaczy,
Ja zwykły prosty chłop że wsi imigrant co nawet matury z matmy nie zdał sam w 5 lat odłożyłem 130.000£ w
@DrGreen_2: Sir Starmer miał siebie opodatkować? XD
@adamsowaanon Nie każdy chce wegetować jak bezpański pies 5-7 lat by zaoszczędzić dwuletnia wypłatę ¯\(ツ)/¯. Zresztą inaczej byś gadał jakbyś pomieszkał na południu XD
I żeby nie było - byłem w pubie 3 razy, 2 razy w restauracji, nigdy nie obstawiłem booka, nie lubię piłki nożnej, nie mam tatuaży, nie palę trawki, widocznie te inne pożeracze
Nikt nie każe wam mieszkać w najdroższych rejonach Anglii,
Tymbardziej w takim Londynie biedaku się zjadą i narzekają że nie są w stanie kupić domu za pensję 35.000-40.000£
Jakiś ludzie pracowici ambitnii potrafią poświęcić 5-9 lat na medycynę czy studia prawnicze, więc mają lepsze życie wtedy,nie każdy musi mieć wygodne życie.