Aktywne Wpisy

Pitek12 +147
#nieruchomosci #wroclaw
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
źródło: temp_file3049788308106254054
Pobierz
phaxi +56
Wyjazd na wakacje do Chorwacji autokarem wypełnionym po brzegi ludźmi.15h jazdy z Wrocławia do Splitu bo trzeba doliczyć przerwy na kanapki kawe i kupy dla wczasowiczuw.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.

Ludzie chcieli konkretnej zmiany, więc zagłosowali z powrotem na Labour, które niestety upodobniło się do Torysów. Zamiast pomagać klasie robotniczej i biednym, próbują oszczędzać, zabierając emerytom i chorym! Ani razu prokurator Starmer nie poruszył tematu opodatkowania superbogatych!
Każda z tych partii ani myśli, żeby ruszyć superbogatych. W Labour są pojedyncze osoby, które chciałyby realnej reformy podatkowej, ale pewnie Starmer niedługo się ich pozbędzie. Wszystkie te partie – Torysi, Labour i
Na oglądają się scierwotoka i instagrama i myślą że im się wszystko należy.... Aaa takiego...
No i potem wybierają takich premierów oskarkow co jest na smyczy bogaczy,
Ja zwykły prosty chłop że wsi imigrant co nawet matury z matmy nie zdał sam w 5 lat odłożyłem 130.000£ w
@DrGreen_2: Sir Starmer miał siebie opodatkować? XD
@adamsowaanon Nie każdy chce wegetować jak bezpański pies 5-7 lat by zaoszczędzić dwuletnia wypłatę ¯\(ツ)/¯. Zresztą inaczej byś gadał jakbyś pomieszkał na południu XD
I żeby nie było - byłem w pubie 3 razy, 2 razy w restauracji, nigdy nie obstawiłem booka, nie lubię piłki nożnej, nie mam tatuaży, nie palę trawki, widocznie te inne pożeracze
Nikt nie każe wam mieszkać w najdroższych rejonach Anglii,
Tymbardziej w takim Londynie biedaku się zjadą i narzekają że nie są w stanie kupić domu za pensję 35.000-40.000£
Jakiś ludzie pracowici ambitnii potrafią poświęcić 5-9 lat na medycynę czy studia prawnicze, więc mają lepsze życie wtedy,nie każdy musi mieć wygodne życie.