Wpis z mikrobloga

#myszka #sprzetkomputerowy
Po dobrych paru latach moja myszka Logitech G305 powoli umiera (a raczej jej scroll). Mam ochotę zakupić drugi raz ten sam model bo ta mysz ma wszystko czego chce - jest wygodna, bezprzewodowa oraz stosunkowo tania. Może przez te parę lat pracy na tej myszce powstała jakaś budżetowa mysz do grania w komputer? Chętnie zbiorę opinie od użytkowników różnych modeli z innych firm. Fakt tego, że mysz jest na baterie nie przeszkadza mi, nie zależy mi na super lekkiej wadze a czas pracy na baterii jest bardzo długi. Rozważę też bardziej droższe warianty ale jak patrzę na takie myszki z dziurkami to chyba jest przerost formy nad treścią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wap_eeL: to chyba wszystkie logitechy mają problem ze scrollem - u mnie po dwóch latach w G502 też się wysypał, raz działa a raz nie. U różowej w takiej małej myszy do lapka (też logi) to samo się dzieje.
  • Odpowiedz
@wap_eeL: myszy się jakoś szczególnie nie rozwijają, a najważniejsza w nich jest przede wszystkim wygoda. Jeżeli dotychczasowa mysz Ci pasuje, to bierz drugi raz to samo.
  • Odpowiedz