Wpis z mikrobloga

@T3sla gorzej jak Ci się trafi jak mój, na 10 razy jak nalewa wodę do szklanki z dzbanka brity to 5 razy rozleje, dodam że ma 12 lat ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@elemenTH cierpliwość jest kluczem. Moja córka upatrzyła sobie szklane pojemniki od crème brulee (5 lat tego nie kupowałem). Teraz co tydzień kupuję w sklepie deserek dla mnie i dla żony, bo mała notorycznie je redukuje na podłodze xD
I jestem mega w-------y, jak to leci, ale bardziej z tego powodu, żeby się nie skaleczyła.
Do tych miseczek każe sobie kroić owoce
  • Odpowiedz
  • 0
@elemenTH cierpliwość. Nie spisuj go na straty. Kup może mniejszy dzbanek, specjalnie na niego i niech trenuje. Później wróci to tego dużego.
  • Odpowiedz
@T3sla co innego mu wychodzi, w piłke dobrze lutuje, strzela gole w lidze, medale z przywozi z zawodów biegowych. Ale przerasta go przekrojenie bułki na pół, to chyba jakiś lekki autyzm ogólnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@elemenTH kto z nas jest do końca zdrowy? ¯_(ツ)_/¯ może manualne sprawy, które wymagają wyczucia, są dla niego dużym wyzwaniem. Sądzę, że dałoby radę to wyćwiczyć. Jakaś wizyta u psychologa dziecięcego dałaby jakiś obraz.
  • Odpowiedz