Aktywne Wpisy

#gielda
Z giełdą się trochę wyciszyłem ostatnio. Ten rok ok.180k zysku. Wypłaciłem 300k z giełdy i kupiłem nierucha xD 60m2, same centrum WRO, trochę inwestycyjnie a też jako przejściowe mieszkanie. Obecne będzie na wynajem. Gardze najmem, ale chce mieć jakąś dywersyfikację. Mam ciągotki do mocniejszych zagrań.
Cały czas LUNR obserwowany, kółeczka, ale bardzo zachowawczo, bo niedługo większa inwestycja (poza giełdą). Jutro wyniki, więc też jestem ciekawy co tam wyjdzie -
Z giełdą się trochę wyciszyłem ostatnio. Ten rok ok.180k zysku. Wypłaciłem 300k z giełdy i kupiłem nierucha xD 60m2, same centrum WRO, trochę inwestycyjnie a też jako przejściowe mieszkanie. Obecne będzie na wynajem. Gardze najmem, ale chce mieć jakąś dywersyfikację. Mam ciągotki do mocniejszych zagrań.
Cały czas LUNR obserwowany, kółeczka, ale bardzo zachowawczo, bo niedługo większa inwestycja (poza giełdą). Jutro wyniki, więc też jestem ciekawy co tam wyjdzie -
źródło: 3a2de71c-519c-48db-af0d-bc061a7f2f81
Pobierz
wybryk_natury +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@roonie: dokładnie. Dzban mógł najpierw trąbić i potem powiedzieć rikołd widjo
1. wypadek i to kto go spowodował
2. reakcję nagrywającego na to co przed chwilą się stało i czego też dotyczą powyższe wpisy
czy to za dużo dla ciebie?
Wykopki już dopisały historię o rodzinach w minivanach z debilami za kierownicą, może facet jechał już 6 godzin i jego percepcja była pogorszona, może ktoś mu siedział na zderzaku, a może po prostu analizować filmik sekunda po
@roonie: No dokładnie tylko idiota hamuje widząc lecący wrak w jego stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję że samochody z tyłu się dołączyły i powstał karambol ze stu samochodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@klefonafide: Był zajęty obserwowaniem.
źródło: proboscis-monkey-eating
Pobierz@Milioner_z_Choroszczy: fakt, nie czuć zmiany prędkości na wideo, ale tylko tu się zgadzam
wykopki jak zwykle napiszą, że ktoś próbuje przerzucać odpowiedzialność. To nie jest próba szukania winy w osobie postronnej, tylko zwykła analiza sytuacji i podjęcie jakiejkolwiek reakcji, by uniknąć wypadku.
Jak widzisz pijanego patusa biegającego z kosą po ulicy, to stoisz jak słup i czekasz aż z nią do ciebie podbiegnie, czy zawczasu spier&&&lasz gdzie pieprz rośnie?
@roonie wskażesz mi dokładnie fragment komentarza @klefonafide w którym "znajduje on" winnę tego wypadku u osób postronnych?
@klefonafide: większość kierowców z tego typu filmików tak robi, nie rozumiem tego zupełnie, ja to bym nogę z gazu już zdjął jakbym zobaczył jak on wyprzedza tam typa, bo widać że jakiś furiat i lepiej od takiego dystans zachować jak największy, tak samo się ludzie zachowują w filmikach z karambolami, ostatnio
@eeehhh: Mamy dopiero kwiecien, a chyba juz glupszego komentarza w tym roku nie przeczytam. Winszuje.