kierowca widzi wypadek przed sobą i zamiast od razu hamować, to jedzie jak gdyby nic się nie działo xD
@klefonafide: i jeszcze z dzieciarnią na pokładzie serwując im traume do końca życia, typowy ojciec w minivanie który nie ogarnia życia a zabrał się za zakładanie rodziny xD
Takich jest masa, kiedyś był filmik jak jechał taki ojczulek 120 km/h na ograniczeniu do 70 i ktoś z przeciwka ściął zakręt, typ
@wyznacznikmacierzy: napisz po polsku o co ci chodzi przegrywie? Masz minivana i twoim jedynym sukcesem życiowy to było zalanie karyny 5/10, że tak się zbulwersowałeś? xD
@cheeseandonion Pamiętaj! Pasy zabijajoooom! Kuzyna szwagra ciotki syn nie zapiął i dzięki temu żyje lewaguuuuu! Nie mów mi jak mam żyć!!! Au au au au uga buga prawica!
@klefonafide: i jeszcze z dzieciarnią na pokładzie serwując im traume do końca życia, typowy ojciec w minivanie który nie ogarnia życia a zabrał się za zakładanie rodziny xD
Takich jest masa, kiedyś był filmik jak jechał taki ojczulek 120 km/h na ograniczeniu do 70 i ktoś z przeciwka ściął zakręt, typ
@roonie: to chyba nie do mnie, kolego
Komentarz usunięty przez moderatora
Ułomnoderacja: SZYBKO, +18!!!
Takie filmy: rodzinny kontent ☺️
@wyznacznikmacierzy: napisz po polsku o co ci chodzi przegrywie? Masz minivana i twoim jedynym sukcesem życiowy to było zalanie karyny 5/10, że tak się zbulwersowałeś? xD
@MirkoLord: dzieci w twoim samochodzie byłyby wdzięczne xD