Wpis z mikrobloga

@Krupier: złoty filmik, były juz eksperymenty, ze malpa osiagala lepsze wyniki niz sp500 i PROFESJONALISCI Z WALL STREET

moze mojemu kotu, od poniadzielku bede dawal 2 miski zarcia, wybierze saszteke = long, wybierze suche = szort

toy toy trading forum nawigator slowo klucz toy toy trading tzw dla niewtajemniczonych xDD
  • Odpowiedz
@Panicz888: kolego, absolutnie nikogo nie krytykuje xD po prostu opisuje, absurd tej sytuacji xD a malpa jakby miala farta, to by zarobila wiecej niz buffet w skali roku xD a spekulacyjnie jakby moj kotek, dobrze wybieral to by w dobry miesiac mogl zrobic 1000% kapitalu, grajac all in xD
  • Odpowiedz
@Zimny-jak-lod: wyraziłem tylko swoją opinie, i tak jestem pewnie z tych co bro pewnie inwestuj do 2075. Chociaż moje zdanie jest takie że nic ci nie da lepszego procentu zwrotu niż własny biznes, na giełde wrzucam tylko drobniaki.
  • Odpowiedz
@Torqux: true, tez jestem tego zdania

wlasny biznes = duza kontrola nad zyskami, mozesz zyskac wiecej nowych klientow na rozne sposoby,
robota na etacie = spora kontrola, jak ktos doyebe jakies trudne kwalifkacje/certyfikaty tez namacalnie wiecej zarobi

a gielda to urus zmalau, dzis 20k zysku jutro 30k straty
  • Odpowiedz
@Torqux zrozumiałeś już że dalej jesteś głupi?
Pomogę:
Zadajesz pytanie skierowane do Panicza który Cię kroil A Ty mu płaciłeś hajs.
Pytasz o cwaniaka
Zadając głupie pytania
Gdy dostałeś sarkastyczne pytanie to sam się okresliles ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet mi Ciebie nie szkoda.
  • Odpowiedz
@Panicz888: to tylko portal ze śmiesznymi obrazkami, w ogole w dupie miałem odpowiedz jak zadałem to pytnie z d--y, ale spoko że tak dokładnie odpisałeś. Dzięki. Jesteś królem.
  • Odpowiedz