Aktywne Wpisy
Miskuzi +12
Szybkie pytanie, szybsza odpowiedz.
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)

gerwazy-oko +20
huop przyszedl na komende i oddal dobrowolnie swoje prawo jazdy. huop wiedzial ze ma problem z alkoholem wiec postanowil podjac sensowna decyzje zeby go nie kusilo i sygnalizuje ze ma problem i potrzebuje pomocy - dobrowolnie oddaje wlasne prawo jazdy. co robi lolska lolicja? cyk sprawa do sadu i huopu grozi 3 lata wiezienia zamiast mu pomoc xD chore panstwo
https://streamable.com/kuo2ts
#alkoholizm #a-----l #prawojazdy #polskiedrogi #
https://streamable.com/kuo2ts
#alkoholizm #a-----l #prawojazdy #polskiedrogi #

źródło: img_1_1743573016869
Pobierzogólnie to od lat prowadzę w pracy nierówną walkę z technologią smartfony, gierki, przenośne konsole, teraz to ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie mam danych bezrobocie spada bo po prostu jest więcej firm, firmy się też rozbudowują, ile magazynów powstało....
Jeszcze jedna ciekawa obserwacja moja, automatyzacja ogłupia ludzi, bo zabiera stanowiska na których trzba było coś myśleć. Baa zabiera lepiej płatne pracę.
@fraciu: no ale to akurat 100% racja - myślę, bez cienia ironii, że każdy z nas czeka na robota który zrobi i poskłada pranie, a to akurat w przeciwieństwie do kolejnego chatbota z wiedzą całego świata, kosztuje chore pieniądze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@fraciu: Bo na magazynach czy produkcji automatyzacja zazwyczaj oznacza zwiększenie produkywności i większe obroty, kolejne magazyny itp. Niektóre branże biurowe nie mogą sobie na to pozwolić bo rynek jest przesycony
@fraciu: No więc właśnie, jest ten kryzys czy nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jaki kryzys? Jeśli chodzi ci o to że bogaci będą coraz bardziej bogaci, ludzie będą mieli coraz głupsze posady. To tak mamy kryzys.
@fraciu: No jest więcej firm dzięki automatyzacji. Tak to działa. Automatyzacja zwiększa produktywność co pozwala wyprodukować więcej towarów mniejszym nakładem dzięki czemu można alokować pracę w innych miejscach.