Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sinti: komu zajumales konto xD do 2024 konto prawie nieaktywne a potem po kilkanaście akcji dziennie xd właśnie takie przegrywy się napinaja bo myślą że są bezkarni xD trzeba być nieźle sfrustrowanym człowiekiem żeby coś takiego robić.
  • Odpowiedz
@benitogsp: co ty ćpasz? zawsze byłem mniej lub bardziej aktywny
jak nie na pato tagach to poza nimi

mam nadzieję że chociaż jakieś bliki na fajki czy czipsy dostajesz za pisanie takich głupot bo przykro się robi
  • Odpowiedz
@Sinti: przecież to łatwo zweryfikować. Ja wiem ze to dla ciebie nie pojęte ale nie każdy zarabia jako troll. A znalezisko dodane 01.04.2019, 04:30:39 później przerwa na 5(!) Lat i komentarz w czerwcu 2024 roku ;) ale kompromitacja trolliska buhahaha
  • Odpowiedz
@benitogsp: eee ale wiesz że oprócz znalezisk są jeszcze inne rzeczy? nie każdy ma ochote dodawać znaleziska
komentarz? idk co masz na myśli, jestem pewien że na mikroblogu nie miałem przerwy 5 letniej, co ty ćpasz chłopie

jak jakimś cudem serio piszesz te bzdury to ci mogę przewinąć cała historię moją z wykopem, na jakich tagach się udzielałem gdzie co jak i kiedy i z jakiego powodu jeszcze sprzed czasu
  • Odpowiedz
@Sinti: ale nie chodzi o dodawanie znalezisk tylko ogólna aktywność. Powtarzam na twoim koncie była 5 letnia przerwa i po powrocie przez rok zrobiłeś większość akcji. Wszystko do weryfikacji na twoim profilu.
  • Odpowiedz