Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +5
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

W specyfikacji "standardowy gwint 8mm".
Jak standardowy to elegancko, kupuję na allegro sztycę do podbieraka mikado - Sensual Landing Net NG 300 - w specyfikacji, rozmiar gwintu "standardowy podbieraka" no to elegancko.
Przychodzi podbierak i sztyca, podbierak ma śrubę za małą (średnicą) w stosunku do podbieraka, nosz k--w... szybko aliexpess bo widziałem gdzieś komplet adapterów, wziąłem 5 sztuk - M6-M8, M8-M6, M8-M10, M10-M8, M8-M12, M12-M8 - teraz MUSI jakiś wejść
Przychodzą adaptery, M8 ładnie zakręcił się na śrubie podbieraka, patrzę M10 rozmiarowo wejdzie w sztycę, nakręcam, gwint się klinuje...
Pieprzone metryczne i imperialne gwinty, ktoś mi kurła powie jaki jest ten "standardowy gwint" w sztycy podbieraka z mikado? Bo widzę co kraj to inny "standard"
#wedkarstwo #aliexpress