Wpis z mikrobloga

Co tydzień grillowanko popisu które trafiałoby do tej grupy społecznej do której najciężej dotrzeć konfie, ależ by to piekło, ale by się rzucali funkcjonariusze w wiadomościach przed wystąpieniem Sławka.

@Halski-patrol: i co tydzień miałby się uczyć na pamięć nowego grilowania Tuska?

P.S.Tu rzadkie zdjęcie popisu.
a.....n - >Co tydzień grillowanko popisu które trafiałoby do tej grupy społecznej do ...

źródło: zzzzzz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Stabilizator: to zdjęcie które wstawiłeś jest z oficjalnej kampanii prezydenckiej Tuska? No ja wątpię. Zdjęcie, którego ja użyłem pochodzi z oficjalnej strony Konfederacji i jest materiałem promującym Mentzena.

https://konfederacja.pl/grafika/18-maja-glosujemy-na-slawomira-mentzena/

Prezydent Andrzej Duda: “Potrzebny jest prezydent-patriota na następne lata, który będzie rzeczywiście myślał o polskich sprawach twardo, jasno. Proszę, żebyście państwo, idąc do wyborów prezydenckich, zagłosowali na takiego prezydenta, który będzie to gwarantował, że uczyni wszystko, żeby to było utrzymane, że będzie
  • Odpowiedz
@Halski-patrol: ja bym proponował cotygodniowe marsze niepodległości, obowiązkowe. Kto nie pójdzie ten do gułagu. No i koniecznie tylko jeden program delegalizacja prywatnych tv chyba że wspierające memcena to mogą zostać
  • Odpowiedz
Jedno z lepszych rzeczy które można byłoby wprowadzić po wygraniu Mentzena to cotygodniowe orędzia puszczane po wiadomościach

@Halski-patrol: czyli jednak wyborców nie pociągają merytoryczne konkrety jak rady gabinetowe i ustawy prezydenta?

Co za przypadek.
  • Odpowiedz