Aktywne Wpisy

Zmieniliśmy kolory, logo i stronę główną Gazeta.pl. Co sądzicie?
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 061815
Pobierz
SupreminTHC +27
#policja
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli

Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWiem, dlatego starałem się nie brać najtaniej. Wiadomo z takim prockiem czy grafiką nie poszalejemy z O/C w takiej budzie no ale robiąc UV i nie włączając PBO na AM5 myślę, że będzie OK.
Grafa to w ogóle overkiller w tym przypadku i nawet nie wiem czy się zmieści bo według producenta XD
Oczywiście da się ale to już jest trochę kombinowania z szukaniem cichej pompki z możliwością porządnego skręcenia no i ceny tutaj są na poziomie noctuy albo lepiej ;) A Noctue ustawisz na 500 RPM i voilà.
Wiadomo każdy ma inny słuch ale są ludzie np piszący, że Arctic Freezer 3 jest cichy, a to
@megucchi: Jak powiedziec że nigdy nie miałes do czynienia z LC bez mówienia że nie miałes do czynienia LC
źródło: temp_file4897642046967742994
Pobierz@Jank3s: fajna. Kupił bym gdybym miał pewność ze wlezie moje wodne chłodzie. Sprawdzisz ziomku czy wejdzie NZXT Kraken 280 2x140mm AiO Liquid CPU Cooler? :)
@megucchi: mój Kraken Z63 mówi żebyś ssał pytonga xD
źródło: 12312 (2)
Pobierz