Wpis z mikrobloga

@Jank3s: Nie przesadzam, znam temat z autopsji. Wszystko chodzi szybciej bo dysk to teraz gigantyczne wąskie gardło. Zobacz prędkości podzespołów RAM, proca, magistrali. Wszystko nieporównywalnie szybsze od 6GB/s. Nawet bez reinstalacji po zmianie z 4.0 na 5.0 wszystko uruchamia się szybciej, system, aplikacje. Prawie 2x prędkość.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sharlathan: Cholipka ale duzo tego. Ja tez mam jeden HDD który wpinam - zgrywam wszystko co na kopie i odpinam. Oprócz tego chmura i ekhem, płyty dvd na zdjęcia XD
  • Odpowiedz
@JajkaNieMajaBialek: Zgadza się, tak samo jak jesteś w stanie ocenić czyjąs inteligencję bo czymś takim błachym jak 3 słowa które wypowie. Niestety, ale jako że jestes osobą o niskim ilorazie inteligencji, jestem świadomy że tego nie zrozumiesz. Dla osoby inteligentnej, takie rzeczy są oczywiste i jesteśmy w stanie przybliżyć inteligencję danej osobie po 1 minutowej rozmowie. Zazwyczaj jest to oczywiste nawet w 30 sekund, wystarczy zobaczyć o czym rozmawia i
  • Odpowiedz
kosztuje 3x więcej niż Peerless Assassin

@megucchi: dałem za niego niecale 400zl w 2021.
Poza tym trollu nawet czytać nie potrafisz XD Na screenie nawet nie ma Liquid Freezer II 3x120. Wypad na czarną patafianie
  • Odpowiedz
@Jank3s: Nie wiem czy ta sama czy edycja po jakims lifcie przód niby ten sam ale teraz widzę, że u mnie szyba z boku nie ma tych czterech pipków na śruby czy co to tam jest, u mnie jest cała gładka bez jakichś wypustek.
  • Odpowiedz
- kosztuje 3x więcej niż Peerless Assassin,

@megucchi: update, mimo że jesteś toksykiem w uj, że nawet nie raczyłeś doczytać modelu Arctica, byle żeby hejtować AIO, to w sumie częściowo pomogłeś więc ściągnę cię z czarnej ;) Okazało się że mój LFII 360 pochodzi z wadliwego okresu 2021-2022, więc idzie do producenta - nic się nie dzieje do tej pory, ale ryzykować nie będę. Idzie właśnie wspomniany Peerless Assassin 140,
  • Odpowiedz