Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +103
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +275
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@megucchi: ktoś kto ocenia IQ po ilości światełek brawo
źródło: temp_file1195981728834013338
Pobierz@megucchi: dałem za niego niecale 400zl w 2021.
Poza tym trollu nawet czytać nie potrafisz XD Na screenie nawet nie ma Liquid Freezer II 3x120. Wypad na czarną patafianie
@Jank3s: no ja słyszałem że stosunkowo głośna, w sensie że ten mesh powoduje ze mocno słychać powietrze, ale teraz chyba trochę żałuję;/
@megucchi: update, mimo że jesteś toksykiem w uj, że nawet nie raczyłeś doczytać modelu Arctica, byle żeby hejtować AIO, to w sumie częściowo pomogłeś więc ściągnę cię z czarnej ;) Okazało się że mój LFII 360 pochodzi z wadliwego okresu 2021-2022, więc idzie do producenta - nic się nie dzieje do tej pory, ale ryzykować nie będę. Idzie właśnie wspomniany Peerless Assassin 140,