Aktywne Wpisy

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz
PodniebnyMurzyn +301

Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zobacz ogólnie na hałas. No i porównaj ceny tych AIO. Dolicz do tego ryzyka krytycznej usterki, która może ci zalać cały komputer, niszcząc wszystko.
Jedyne co widzisz, to jak upośledzona maupa "WYKRES WYŻEJ, WIĘC LEPSZY!" nie
@megucchi: a coś oprócz twoich urojeń? Nie wiem co miałbyś robić z tym chłodzeniem, by closed loop AIO miało wyciek
U mnie tak się prezentuje sprzęt pod NASa:
źródło: IMG_20250207_170407
Pobierzźródło: IMG_20250207_165522
Pobierz@Atreyu: Nie chcę wchodzić tutaj w rolę adwokata diabła ale odnoszę wrażenie że zarówno ja jak i autor najbardziej wyplusowanego komentarza, zasadniczo poddajemy pod wątpliwość konieczność stosowania układów AiO w dla mid-tier cpu. Napewno ja, nie mniej dla inteli i gorących jednostek AMD też pewnie poszedłbym w jakieś AiO.
@ShortyLookMean Był taki jeden tutaj co używał chłodnicy z e36/e46 ( ͡° ͜ʖ ͡
@Leniek dzięki miras, miło to słyszeć
@fatabil1ty Też mam tą budę 5 lat i jestem mega zadowolony. Może nieszczęśliwie Ci wylosowało, to moja 3 buda tej firmy i zero negatywnych doświadczeń póki co
@kasztan00 Na czym piłujesz procka na 100% przez wiele godzin?
@ShortyLookMean Podoba mi się połyskujące czarne szkło. Fajnie to kontrastuje z matowym metalem
@jodlasty Mój stary fanatyk chłodzeń wodnych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Average-CottonWorld-Enjoyer Wszystko w porządku u Ciebie?