Wpis z mikrobloga

@stefan8800: To są NOISE-NORMALIZED temperatury. Co ci da te 7C mniej na CPU? Nic. No chyba że używasz 300W CPU od Intela, ale wtedy to już twój niski poziom inteligencji jest nie do odratowania.

Zobacz ogólnie na hałas. No i porównaj ceny tych AIO. Dolicz do tego ryzyka krytycznej usterki, która może ci zalać cały komputer, niszcząc wszystko.
Jedyne co widzisz, to jak upośledzona maupa "WYKRES WYŻEJ, WIĘC LEPSZY!" nie
  • Odpowiedz
W takim, że jedna usterka i twój cały PC ląduje w koszu na śmieci elektroniczne :')

@megucchi: a coś oprócz twoich urojeń? Nie wiem co miałbyś robić z tym chłodzeniem, by closed loop AIO miało wyciek
  • Odpowiedz
  • 0
@xaoolin Dysk kupowalem jakies 2-3 lata temu jak jeszcze siedzialem na am4. Realnie dla moich potrzeb różnic nie ma i przesadzasz trochę ((oo))
  • Odpowiedz
@Jank3s: gratki; trochę nie mój gust, pewnie dodałbym jakieś, jeśli są, elementy ze szczotkowanego aluminium lub stalowe, żeby przełamać trochę monochrom czerni. Coś ala stylistyka noki e51 lub sony k750i :)
  • Odpowiedz
  • 2
Postaram się odnieść do niektóych komentarzy i pytań
@Atreyu: Nie chcę wchodzić tutaj w rolę adwokata diabła ale odnoszę wrażenie że zarówno ja jak i autor najbardziej wyplusowanego komentarza, zasadniczo poddajemy pod wątpliwość konieczność stosowania układów AiO w dla mid-tier cpu. Napewno ja, nie mniej dla inteli i gorących jednostek AMD też pewnie poszedłbym w jakieś AiO.
@ShortyLookMean Był taki jeden tutaj co używał chłodnicy z e36/e46 ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 2
@dracul: piąteczka ()
@Leniek dzięki miras, miło to słyszeć
@fatabil1ty Też mam tą budę 5 lat i jestem mega zadowolony. Może nieszczęśliwie Ci wylosowało, to moja 3 buda tej firmy i zero negatywnych doświadczeń póki co
@kasztan00 Na czym piłujesz procka na 100% przez wiele godzin?
@ShortyLookMean Podoba mi się połyskujące czarne szkło. Fajnie to kontrastuje z matowym metalem
  • Odpowiedz