Aktywne Wpisy

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo

NiezlyJestes +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#nieruchomosci
Ja pie.... co te fliperzy to ja już nie wiem. Pytasz takiego o podstawowe sprawy, bo ogłoszenie to same buzzwordy i przypomina bardziej bajeczke pt. "jak tam się fajnie mieszka" bez żadnych użytecznych lub konkretnych informacji, a ten... na każde pytanie odpowiada - zapraszam na prezentacje. I tłumacz takiemu, że nie jesteś z tego miasta, że dojazd, że czas, ale też że chętnie zobaczysz, tylko najpierw musisz mieć co najmniej jakieś podstawowe info (np powierzchnia jaka jest w akcie notarialnym, bo on tak to napisał w ogłoszeniu, że prawdziwa może być i połowe mniejsza) i wiele innych podstawowych kwestii, a on ciągle to samo "przyjedź i se zobacz...".
Mam wrażenie że na tych szkoleniach za 10k cebulionów dla flipperuchów to ich tam chyba zaczęli już trollować - "jeśli klient przez telefon jest zainteresowany i pyta o podstawowe sprawy to nic mu nie mówcie, niech przyjedzie i straci czas i pieniądze na waszą gufno oferte".
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt