Aktywne Wpisy

HoroLive +9
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

I te różnice najczęściej polegają na tym że facect nie musi nic a kobieta musi gotować sprzątać rodzic dzieci być skromna pobożna ale jednocześnie rekin biznesu płacący 50/50 tak tak wiem
Już mi te roznice bokiem wyszły tak że nigdy nawet nie pomysle żeby z kimś wejść w związek bo poziom lenistwa i hipokryzji samców bije normy
@Linnior88: Wczoraj widziałem mema z tą policjantką w USA co miała męża a na komendzie ruchała się z wszystkimi swoimi kolegami - i ktoś dobrze napisał, że owszem
Otóż to , typowy facet z
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file8138911200569234915
PobierzTrue