Wpis z mikrobloga

@omnitorbi

@Linnior88: bo płcie się różnia miedzy sobą

I te różnice najczęściej polegają na tym że facect nie musi nic a kobieta musi gotować sprzątać rodzic dzieci być skromna pobożna ale jednocześnie rekin biznesu płacący 50/50 tak tak wiem
Już mi te roznice bokiem wyszły tak że nigdy nawet nie pomysle żeby z kimś wejść w związek bo poziom lenistwa i hipokryzji samców bije normy
  • Odpowiedz
ale czemu oburza was jak baba gra w p---o a np toxic fucker to był wasz idol

Moim zdaniem lepiej jak takie osoby robią to co "kochają " a nie zakładają np na siłę rodzinę i później zdradzają bo mają np nimfomanie

@Linnior88: Wczoraj widziałem mema z tą policjantką w USA co miała męża a na komendzie ruchała się z wszystkimi swoimi kolegami - i ktoś dobrze napisał, że owszem
  • Odpowiedz
@Linnior88: wgl to jest jakaś zbiorowa paranoja. (PRAWIE) Wszyscy w przestrzeni publicznej gardzą ludźmi, którzy wykonują jakaś pracę żeby potem w domu konsumować efekty tej pracy i oglądać filmy. Ja mam taką osobowość, że bycie aktorem w filmach dla dorosłych było by dla mnie złe więc nigdy się w to nie bawiłem a kto inny ma taką że czerpie z tego satysfakcję. I serio, niech mi ktoś sensownie wytłumaczy dlaczego
  • Odpowiedz
@WitaminForte

@Linnior88: Wczoraj widziałem mema z tą policjantką w USA co miała męża a na komendzie ruchała się z wszystkimi swoimi kolegami - i ktoś dobrze napisał, że owszem ta policjantka jest qurwiskiem, ale co z 10 facetami, którym dała powąchać cipkę a oni w mgnieniu oka zapomnieli o swoich żonach, dziewczynach i się z nią przespali? Ci faceci to taka sama patologia.

Otóż to , typowy facet z
  • Odpowiedz
@Linnior88: pamiętam jakie było moje zdziwienie kiedy dowiedziałem się jak powszechnym zjawiskiem jest poczucie pustki, winy czy wręcz wstrętu do siebie u mężczyzn po masturbacji. Trudno mi to wyjaśnić inaczej niż tkwieniem w podwójnej moralności. Sam sobie wmawiasz, że sposób w jaki zaspokajasz swój popęd jest zły nawet jeżeli nikogo nie krzywdzisz. Jasne że są zagrożenia i trzeba o nich otwarcie mówić i edukować młodych ale powtarzanie że to jest
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny najlepsze są te peany które ci odklejeńcy piszą o cnotliwych, białych Francuzkach, Brytyjkach i Amerykankach które przenigdy by się nie związały z czarnym, podczas gdy to kraje które są w ścisłej topce liczby małżeństw mieszanych xD
  • Odpowiedz