Wpis z mikrobloga

I nie udawaj, że lewusy takie merytoryczne zawsze w komentarzach. Bo sami spamujecie memami i tekstami o konfederussji.

@andbatros: Chłop odpowiedział whataboutismem na wpis o whataboutismie, ja p------ę XDDD
  • Odpowiedz
  • 5
@andbatros: Ok, czyli w przypadku ciebie już wiadomo, że inaczej nie umiesz. Teraz zostaje pytanie - opłacony troll, czy serio to przekracza twoje zdolności intelektualne?
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Jestem opłaconym trollem. I to jeszcze z rosji. Bo wiadomo, że rosja płaci konfederatom. Tylko nasze super służby nie są w stanie tego udowodnić. Kiedyś byłem trollem PO, ale od kiedy USAID ucięło finansowanie dla lewicowych programów to zrobili redukcję.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Chodzi o strach, jaki propagandowy przekaz wpoiła wyborcą Konfederacji.
Istnieje przekonanie o rzekomym upadku Polski oraz nadchodzącym kryzysie obyczajowym spowodowanym nurtem woke. Tusk jest uosobieniem zła, i upadku Polski. Pis także był taki do czasu zmiany narracji w przekazie Konfederacji.

Wobec tego, fakty nie są ważne.

Pozdrawiam i z Bogiem
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Jeden dureń z Konfy nawet wkleił mi definicję z wiki (którą sam mu zlinkowałem) i próbował dowodzić, że nie wiem, czym jest whataboutism. Nawalając whataboutismem przez kilka postów z rzędu, rzecz jasna.

Czekaj, jak mu było, coś z niebem chyba.

Niestety, poziom dyskusji z konfederatami jest szokująco niski, bo oni w większości wykorzystują jedynie prymitywne chwyty erystyczne i są na dodatek koszmarnie chamscy.
  • Odpowiedz