Wpis z mikrobloga

#szczecin #oszust #oszukujo Hej, chciałbym Was i Waszych dziadków/rodziców przestrzec przed oszustami. Czy ktoś znalazł coś podobnego w skrzynce na listy?

Treść listu:
"Szanowna Pani
Pisze do Pani ponieważ wiem, że znalazła się Pani w trudnej sytuacji związanej z mieszkaniem. Rozumiem, jak stresujące mogą być kwestie zadłużenia, nieporządek i niepewność dotyczące przyszłości. Na co dzień zajmuje się pomocą osobom w podobnej sytuacji i wiem, że często istnieją rozwiązania, o których nie każdy wie. Chciałbym porozmawiać z Panią i zobaczyć, czy mogę w jakiś sposób pomóc – bez żadnych zobowiązań. Może znajdziemy drogę, która pozwoli Pani wyjść z tej sytuacji z jak najmniejszym stresem. Jeżeli chciałaby się Pani spotkać lub porozmawiać telefonicznie proszę dać mi znać. Może Pani do mnie zadzwonić lub odpisać, kiedy będzie to dla Pani wygodne. Życze Pani dużo spokoju i siły,
Paweł Walczak – 578-292-152 – ekspert od zadłużonych nieruchomości"
laumhf - #szczecin #oszust #oszukujo Hej, chciałbym Was i Waszych dziadków/rodziców p...

źródło: 1

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@laumhf to wygląda jak szukanie potencjalnej okazji przez flipera lub firmę, która skupuje mieszkania i potem w zamian płaci dożywotnią rentę. Gościa możesz wyszukać w google, ma normalnie działalność.
  • Odpowiedz
  • 0
@odysjestem: Na pewno to jest napisane odręcznie? A nie napisane raz i powielone na kolorowej drukarce? Bo to wygląda jak te "ręcznie" pisane ulotki, że rodzina jaś+agatka+fafik poszukują mieszkania, może być zadłużone.
  • Odpowiedz