Aktywne Wpisy

LukaszN +402
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
NaNicTo +22
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

No zupełnie nic, jeszcze zacytuj wiedźmina najlepiej o tym że nie ma co wybierać mniejszego zła koleś xddd
@RuchaczSpychacz: ale przypomniałeś xD
https://www.youtube.com/watch?v=VBbkZdUD5aY
@Halski-patrol: parafrazując angielskie powiedzenie to "trochę" wykonuje tu zajebiście dużą pracę w tym zdaniu.
A Pamiętasz relacje z kampanii innych niz Dudowa w tvpis?
A teraz jeszcze jedna refleksja mi się przypomniała. Wielokrotnie w czasach jak rządził pis i była k------a sobie myślałem, jak Ci wszyscy "dziennikarze" funkcjonują na co dzień w swoich środowiskach. Przecież chyba wszyscy mieszkali w antypisowskiej Warszawie (lub najbliższych wsiach). Stawiam dolary przeciwko orzechom, że jak w takiej klatce schodowej taki Tulicki miał np
źródło: temp_file378609109021930155
Pobierzźródło: duda
Pobierzźródło: 700e6fe9cd37947fd9cf812733fc67cf289e2cfa53ed93e445fa14c2b08fe93a
Pobierz