Aktywne Wpisy

njay +336
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
inkill +1611
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w grobie mojego ojca, będzie im raźniej.
Chciałem Wam podziękować za każde słowo wsparcia od początku tej historii, za każde dobre słowo, za każdą pomoc – czy to finansową, czy duchową, czy przy rozwiązywaniu różnych problemów, za każdą dobra radę było ich wiele, z wielu również skorzystałem. Dziękuję za każdą prywatną wiadomość. Nie na wszystkie byłem w stanie odpisać i porozmawiać, ale starałem się przynajmniej podziękować.
Jesteście wspaniali.
Dziękuję,
Piotr
#chcesiewyzalic
źródło: temp_file859706454760030366
Pobierzźródło: temp_file4230473275697977650
Pobierzjak na to wszystko zareagował synek?(╯︵╰,)
@Gmeras: Bądź dla niego silny, miej wytrwałość. Kurde... Nie wiem co napisać, mnie by chyba serce pękło.
Widzę, że się trzymasz - przynajmniej we wpisach. Życzę Ci by tak zostało, przynajmniej do czasu aż rana przestanie być tak świeża.
Wyrazy współczucia ( ͡° ʖ̯ ͡°) i trzymaj się dzielnie.
Spokoju
źródło: temp_file6749002240368480900
Pobierz