Aktywne Wpisy

congobongo +22
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

Eldoka123322 +6
#bieganie #sport #padel #polska
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.

Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w grobie mojego ojca, będzie im raźniej.
Chciałem Wam podziękować za każde słowo wsparcia od początku tej historii, za każde dobre słowo, za każdą pomoc – czy to finansową, czy duchową, czy przy rozwiązywaniu różnych problemów, za każdą dobra radę było ich wiele, z wielu również skorzystałem. Dziękuję za każdą prywatną wiadomość. Nie na wszystkie byłem w stanie odpisać i porozmawiać, ale starałem się przynajmniej podziękować.
Jesteście wspaniali.
Dziękuję,
Piotr
#chcesiewyzalic
źródło: temp_file859706454760030366
Pobierzźródło: temp_file4230473275697977650
Pobierzjak na to wszystko zareagował synek?(╯︵╰,)
@Gmeras: Bądź dla niego silny, miej wytrwałość. Kurde... Nie wiem co napisać, mnie by chyba serce pękło.
Widzę, że się trzymasz - przynajmniej we wpisach. Życzę Ci by tak zostało, przynajmniej do czasu aż rana przestanie być tak świeża.
Wyrazy współczucia ( ͡° ʖ̯ ͡°) i trzymaj się dzielnie.
Spokoju
źródło: temp_file6749002240368480900
Pobierz