Mirki mam problem. Ostatnim czasy mój telefon HTC One na Android Revolution 63 HD w czasie uśpienia czyli wyłączenia ekranu jest nadal aktywny. To znaczy że działa nie w uśpieniu jak powinien tylko coś go zżera od środka. Wszystkie apki zatrzymane. W tle tylko systemowe. Tryb samolotowy włączony czyli żadne aktualizacje w tle etc. nie wchodzą w grę. Dorzucam screena. Jakieś pomysły? Wakelock Detector pokazuje że najwięcej wyzwoleń ma system android.
@Qiepka: Sprawdź ustawienia czy nie masz czegoś pokroju "super-ekstra wybudzanie za pomocą klepania w ekran" albo co? Postaraj się powyłączać wszelkie tego typu "ulepszacze" co dochodzą z sensem.
@Kumagoro: Wiesz co tak dobrze że mi przypomniałeś o tym sense. Mam xposed + Toolboxa do sense. I posiadam One m7 nie M8 więc wybudzanie stukaniem u mnie nie działa. Na razie robię kopię danych i instaluję nowego Revolution 70. Dzięki:)
Mirki mam problem. Ostatnim czasy mój telefon HTC One na Android Revolution 63 HD w czasie uśpienia czyli wyłączenia ekranu jest nadal aktywny. To znaczy że działa nie w uśpieniu jak powinien tylko coś go zżera od środka. Wszystkie apki zatrzymane. W tle tylko systemowe. Tryb samolotowy włączony czyli żadne aktualizacje w tle etc. nie wchodzą w grę. Dorzucam screena. Jakieś pomysły? Wakelock Detector pokazuje że najwięcej wyzwoleń ma system android.
źródło: comment_5zq1tJruC39wlQt3wjWV78DKqQlunhv2.jpg
Pobierz