Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +218
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +232

źródło: Screenshot_219
Pobierz
-Nie był grilla, tylko posiadówa w melinie grubasa
-Zaprzyjaźniony bar to nie bar, tylko burgerownia
-W tym "zaprzyjaźnionym" barze-burgerowni nic nie zamówili, tylko zajmowali miejsce i walili własny a-----l i n-------i
-Finalnie właściciel "zaprzyjaźnionego" lokalu ich w-----ł, bo nie dość, że siedzieli tam na krzywy ryj, to jeszcze widzowie grubasa r-------i lokalowi opinie w google
-A Talerzyk został zcuckoldowany przez Taazego
Piękny i udany wypad, nie ma co xD
#famemma
@marv0oo: te burgery i nachosy to pewnie z domu wzięli. tak samo drinki w szklanach z baru xd Alko to walił jakiś widz a narkotyków to chyba żaden bar ani burgerownia w Polsce nie oferuje więc musisz mieć swoje.
farmazonisz
źródło: image
PobierzA ten gościu, który ich wywalił bo chyba jakiś opiekun tego miejsca bo właścicielkami są te d--y z SU. Ktoś pisał o tym tutaj.
@Bunsen i co? Pozwoliłby sobie na taką orke przy tych dupach które kleiły się do tych influ? Nie sądzę
@marv0oo: moze dlatego w tym twoim podsumowaniu praktycznie nic sie nie zgadza oprocz tego, ze tancula nie wytrzymal cisnienia. a moze dlatego, ze widziales tylko to, co chciales zobaczyc.
Bo widzałem tylko jeden urywek jak tazy z blondyną zamienili ze sobą dwa zdania i sie rozeszli jak podeszła kamera xD
Coś więcej niby sie wydarzyło?