Wpis z mikrobloga

Czyli co? Wczorajszy stream to miał być grill + wyjście do ZAPRZYJAŹNIONEGO baru, a okazało się, że:
-Nie był grilla, tylko posiadówa w melinie grubasa
-Zaprzyjaźniony bar to nie bar, tylko burgerownia
-W tym "zaprzyjaźnionym" barze-burgerowni nic nie zamówili, tylko zajmowali miejsce i walili własny a-----l i n-------i
-Finalnie właściciel "zaprzyjaźnionego" lokalu ich w-----ł, bo nie dość, że siedzieli tam na krzywy ryj, to jeszcze widzowie grubasa r-------i lokalowi opinie w google
-A Talerzyk został zcuckoldowany przez Taazego
Piękny i udany wypad, nie ma co xD
#famemma
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo Yes, dokładnie xD Ogólnie zrobili z siebie totalnych idiotow i sami się wyjaśnili pokazując, że są byłem gorszym jak koniec autobusu na przeciętnej szkolnej wycieczce
  • Odpowiedz
W tym "zaprzyjaźnionym" barze-burgerowni nic nie zamówili, tylko zajmowali miejsce i walili własny a-----l i n-------i

@marv0oo: te burgery i nachosy to pewnie z domu wzięli. tak samo drinki w szklanach z baru xd Alko to walił jakiś widz a narkotyków to chyba żaden bar ani burgerownia w Polsce nie oferuje więc musisz mieć swoje.
  • Odpowiedz
@marv0oo: Coś tam jedli i na pewno trochę alko zamówili.
A ten gościu, który ich wywalił bo chyba jakiś opiekun tego miejsca bo właścicielkami są te d--y z SU. Ktoś pisał o tym tutaj.
  • Odpowiedz
Nie oglądałem tego łącznie dłużej niż 1h także pudło

@marv0oo: moze dlatego w tym twoim podsumowaniu praktycznie nic sie nie zgadza oprocz tego, ze tancula nie wytrzymal cisnienia. a moze dlatego, ze widziales tylko to, co chciales zobaczyc.
  • Odpowiedz
@programista_wykopek: Tych dup-właścicielek nie było na tej transmisji, ale mogły pisać/dzwonić do tego typa co był w lokalu. Obstawiam, że myślały, że dzięki Boxdelowi zwiększy się ruch w lokalu i będzie tak jak po filmach Książula, że kolejki do wejścia, a jedynie co dostały to negatywne opinie i obgadywanie na czacie ich historii. Poza tym jak zauważyły takie persony jak Boxdel u siebie w lokalu to pomyślały, że się zakręcą
  • Odpowiedz
@marv0oo: zcucoldowany? Co masz na mysli?
Bo widzałem tylko jeden urywek jak tazy z blondyną zamienili ze sobą dwa zdania i sie rozeszli jak podeszła kamera xD
Coś więcej niby sie wydarzyło?
  • Odpowiedz