Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wracając samochodem do domu w radiu leci Gazeboo jem podkiśniętą kanapkę i śmiejąc sie dalej nie wierzę :D
Historia pewnie przejdzie to top 10 bek w kancelarii zaraz obok pytań świeżo przyjętej dziewczyny po aplikacji która pytała wujka Google: Jaki kolor powinny mieć kozy z nosa, Białe kozy z nosa choroby - ostatnim wynikiem wyszukiwania był Rak jamy nosowo-gardłowej
#coolstory #truestory #prawo #stulejacontent #zdjecierobionetosterem
@fanaberia2309: notarialna z tego co słyszałem, odpada dla ludzi spoza układu. Tam jeszcze jest, hmm to sie nazywa asesura chyba?
Komentarz usunięty przez autora
1) Zostanie sędzią/prokuratorem nie było aż tak niesamowitym osiągnięciem jak teraz(patrz wyśrubowany limit KSSiP)
2) Radcowie prawni praktycznie nie mieli możliwości występowania przed sądem
3) aplikacja adwokacka była rzeczą szalenie trudną do osiągnięcia, jednocześnie w zasadzie gwarantowała dobrobyt
4) notariat był świetnym biznesem
więc mam złe wieści: naprawde ciężko będzie coś zaplanować w perspektywie 5+3 lat;)
Po prostu potrzebuje troche informacji, jakiegoś drogowskazu który mi mniej więcej powie gdzie mam szukać rozwiązań dla siebie, a jako że nie mam rodziny prawniczej z ich strony nie mogę na to liczyć.
Przy tym sa bardziej oplacalne kierunki i kraje dla rzecznikow.
@fanaberia2309: O proszę, Gazeboo wraca samochodem i jednocześnie leci w radiu ;P